Blogin pitämisestä

| Aiheet: Jumittelu | Kirjoittaja:

Monet ovatkin varmasti panneet merkille, ettei tämä blogi ole viime aikoina enää päivittynyt vanhaan malliin. Tähän on pari syytä.

Ensinnäkin ei ole ollut aikaa kirjoitella. Äänitän tällä hetkellä seuraavaa levyä kotonani. Nousen aamuisin suoraan koneelleni musahommiin, rehkin niitä usein nukkumaanmenoon saakka. Äänitysten keskeyttäminen blogikirjoitusten vuoksi ei ole vaihtoehto – olen niin veuhkuissani levyn tekemisestä, ettei kaaliin mahdu mitään muuta.

Toinen syy löytyy motivaatiopuolelta. Olen kirjoittanut tätä blogia siksi, että se on ollut minusta hauskaa. Varsinkin alkuvaiheessa ideoita ryöpsähteli jatkuvasti, arjesta löytyi yhtä sun toista pientä kirjoitettavaa. Tänä vuonna olen kuitenkin huomannut bloggaamisen muuttuneen työlääksi, on ollut vaikeaa keksiä mitään sanottavaa. Myös Matkamuistoja-kirjan saattaminen julkaisukuntoon nieli kirjoitusenergiaa.

En halua alunperin hauskan bloginpitämisen muodostuvan minulle ristiksi, jota on raahattava hampaat irvessä. Olen mieluummin kirjoittamatta kuin teen sen väkisin, siksi täällä on nyt hieman hiljaisempaa.

Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että lopettaisin bloggaamisen. On edelleen asioita, joista haluan tänne kirjoitella. Postauksia on kuitenkin luvassa harvemmin, ainakin sen aikaa mitä levyn äänitykset kestävät. Albumin valmistuttua arvioin tilanteen uudestaan.

Olen toki edelleen aktiivinen Facebookissa, sinne naputtelen jotain lähes päivittäin. Tätä sivua muokattiinkin hiljattain siten, että Facebook-päivitykseni tulivat helpommin luettaviksi, sivun oikeaan yläkulmaan. Jos edesottamukseni kiinnostavat, niin suosittelen tykkäämään Facebook-sivustani. Ilmoittelen siellä myös päivityksistä tähän blogiin, joten Facebook-sivuani seuraamalla pysyt parhaiten kärryillä kaikesta Anssi Kelaan liittyvästä.

Kommentit

 1. Olen aina ollut sitä mieltä ettei blogin pitäminen saisi olla pakkopullaa, joten ymmärrän tuntemuksesi täysin! Parempi olla kirjoittelematta kuin tehdä sitä muiden takia, se vain pahentaa tilannetta. Olen ollut FB-tykkääjänä jo hetken ajan joten siitä ei onneksi huolta, pysynyt olen hyvin kärryillä. 😀
  Rattoisia hetkiä levyn tekemisen parissa!

 2. Ohjeita: Teepä tällä kertaa oikeasti hyvä levy! Koita keksiä myös jotain fiksua sanottavaa. Ei enää tylsiä ”Raimo osti makkaraa” tyyppisiä yltiöarkisia latteita lässytyksiä, eikä jotain ”poliisit ajoi Makea takaa kaivoksessa, pommi räjähti, faija ja mutsi delas” tyyppisiä teennäisiä jännityskertomuksia muka nuorekkaasti kerrottuna. Sovittu?

 3. Älä ota paineita! Kirjoitat jos tuntuu siltä ja jos ei tunnu, ni sit ei saa missään nimessä kirjoittaa! Päivä kerrallaanhan täällä on kaikkien mentävä ja tehtävä kuten sydän sanoo, tai ainakin pyrittävä siihen…Toistan itseäni, mutta ihmiset tykkää susta ja sun jutuista kovasti. Kyllä me maltetaan odotella levyä ja kirjoituksia..

  Normiarki ja ”Raimon makkaran ostamiset” on oikeesti ihan mielenkiintoisia juttuja, kun jaksaa katsoa vähän tarkemmalla silmällä tätä normielämääkin…Ehkä oon jo tullu vanhaks, mutta ne pienet asiat arjessa on oikeestaan ne kiehtovimmat..

 4. Parempi kunnon väläys, äläys tai muu pläjäys harvakseltaan kuin väkisin väännettyä liian usein.

 5. Mistä ihmeestä noita ”Tee hyvä levy pliis” -luusereita oikein löytyy? Ainoo, mitä ne kykenee tekemään, on tuollaisen sanominen. Mutta parempi sekin, kuin naapurin pieksäminen, johon siihenkin varmaan rahkeet riittäis

 6. Operaatio spotify

  1) Hommaa spotify
  2) Kirjoita hakupalkkiin aakkoset
  3) Valitse ylin kappale
  4) Tee uusi playlist ja raahaa aakkoset sinne
  5) Mene käyttöjärjestelmÄsi äänenvoimakkuus säätöpaneeliin
  6) Vedä spotifyn äänitaso nollaan
  7) Jätä spotify soimaan yöksi

 7. No niin..nyt ollaan asian ytimessä..jestas sentään! Kiitos Hilu näistä! Toivottavasti nähdään syksyn mittaan keikoilla, Helsingissä ja Tampereella!

 8. Joskus 20 vuoden päästä on tilanne ettei ideoita synny ja tyhjä paperi (lue: iMacnanobookin näyttö), niin eikö silloin olisi hyvä aikaa ottaa kunnon känni. Tehä vaikka konseptilevy siitä että 1 biisissä viinipullon korkki avautuu ja lopussa menee kiinni. Vois olla mielenkiintoista kuultavaa.

Roskapostin vuoksi vanhoista artikkeleista on kommentointi suljettu automaattisesti.