Kommentit

 1. Minusta siinä ensimmäisessäkin musiikkivideoversiossa, joka näytettiin juuri Korkojen kera -ohjelmassa, oli oikein lupaava alku!

  Levoton tyttö on mahtava biisi, se on tietty se! Mutta, kuten joku joskus sanoi, yleisö on tuntematon ankka, joten jää nähtäväksi miten biisi otetaan vastaan valtavirrassa. Itse diggaan uudesta tuotantotyylistä: musiikissasi on jälleen uusia tuulahduksia.

  Ja oli muuten mainio tv-esiintyminen toistamiseen! Haastattelu oli oikein asiallinen ja vastaukset hyviä. (Huomisen Seiska-lehden otsikko: Anssi Kela ei lähtisi yhtymään Jouni Hynyseen, katso kuvat!)

 2. Hyvin vedit 😉 Hieno rytmitys ja sanat oli juuri sitä elämää ja ne aina jää mieleen. Olet mieletön muusikko. Kaikki nuo instrumentit olet raidoittanur itse…myös ne rummut 😉 Jatka samaan malliin !!! Onneks sul on ainakin yx tyttö joka on uskollinen…iso ja karvainen ja niin ihana.

 3. Loistava biisi, tarttuva ja erilainen. Soundi on tuore ja erilainen, toivon kovasti, että radio soittoa tulee! Ei biisi ainakaan sekoitu muuhun radiomatskuun, on sen verran uniikki soundi! Ollut toistolla koko päivän ajan…

  Sitten hamaassa tulevaisuudessa olisi mielenkiintoista kuulla (ostaa) tämän levyn demot. Jotenkin itselle vain käsittämätöntä miten akkari + laulu demosta saa muunnettua ja reviteltyä jotain näin mahtavaa!

 4. Woohoo anssi, tätä toivoin vuosia että unohtaisit ”taiteellisuuden” ja keskittyisit hittikamaan. Skilliä kun sulla on rajattomasti. Ihan kyynel tulee silmään kun ajattelen menestynyttä tulevaisuuttasi ja miten tulen keikallesi. 🙂 Tarjoaisin punaviinit jos joisit.

 5. Onnea Anssi! Olen sanaton, uskomattoman hienoa työtä olet tehnyt! Toivon koko sydämestäni oikein paljon menestystä näille uusille kappaleillesi, olet sen niin ansainnut!

 6. En tienny et mustekaloilla on 3 <3tä tai et Elvis oli vaaleetukkanen! Armista myös pisteet. Uljas eläin.

 7. On todella hyvä biisi. Kiitos. Odotan mielenkiinnolla fb:ssä fanin aloittamaan metalliversioon, millainen siitä tulee. Alkuperäinen silti pamahti lemppariksi.
  ps: 6v-tyttäreltäni terveisiä että videolla on söpö koira.

 8. Tästä se lähtee, pitää muistaa käydä toivomas Anssin biisiä sit kans radioasemilla, jotta ottavat soittolistoilleen 🙂 Hieno video!

 9. Tästä voi tulla vaikka kuinka iso hitti. Hieno biisi ja tosi maukkaasti sovitettu/instrumentoitu. Pitkästä aika kylmät-väreet-biisi. Kiitokset.

 10. Mieletön biisi 🙂 Jos Anssin uus musa tulee ole tätä, niin must tulee superfani 😉

 11. Eka kuuntelu ei oikein herättänyt suuria tuntemuksia (ei oikein tuntunut käynnistyvän), mutta nyt pari kuuntelua myöhemmin biisi alkaa miellyttää koko ajan enemmän. Härski bassoraita.

 12. Hyvä piisi ihme jos ei uppoo ylesöön.Ihana hauvelikin toivotan
  kaikkea hyvää molemmille.

 13. Jees, kyllä on taito tallella. Jatkoa odottelen innolla.
  Kiitokset.

 14. Muistan nähneeni joskus peukkolyseo-videon youtubessa, käsitykseni Anssista muusikkona muuttui täysin. Olin tohkeissani kun kuulin uudesta soolo-levystä jossa olisi peukkubassoa mukana, ja voin sanoa että en pettynyt ainakaan tämän kuultuani.

 15. Lyhyesti ja ytimekkäästi: MAHTAVAA ANSSI! (ja Armikin on kerrassaan suloinen!)

 16. Ensi kuuntelemalta – no joo… Läppärin olematon äänentoisto joten kokeillaanpas vähän paremmalla kun on oikein irtokaiuttimet toisessa koneessa. Jospa kuulostaisi paremmalta. A vot, johan alkaa Lyyti kirjoittaa! Vielä toisiin sfääreihin pääsen kunhan CD on ihka oikeissa musiikintoistolaitteissa eikä tällaisessa irvikuvassa, josta jotain ääntä lähtee.

  Luettuani tuossä äsken Neil Youngin muistelmat (suosittelen) voin yhtyä hänen mielipiteisiinsä siitä mitä nykyiset vehkeet ja musiikin toiston laatu on verrattuna oikeisiin äänentoistolaitteisiin ja -formaatteihin.

 17. Tämäpäs oli aikas hyvä 🙂 En olisi tiennyt tästä biisistä ilman Korkojen kera ohjelmaa. Mukavaa nähdä Anssi Kelaa josain haastattelussa.

 18. Kiitos Hilulle UMK+-linkistä! Hyvä haastattelu, hauskan rento! Telkkaria ei juuri tule katsottua, mutta tuon minisarjan ääreen voisi alkaa ankkuroitua, jahka sitä aletaan lähettää.

  Tuli mieleeni Huomenta Suomen haastattelu, joka sekin oli erinomaisen hyvä. Siinä ei ollut ihan yhtä kova taustahälinä: http://www.katsomo.fi/?progId=163379

 19. Toimittaja Kimmo Häkkilä arvostelee Levottoman tytön Alma Median paikallis- ja kaupunkilehdissä:

  ”Parasta Anssi Kelaa koskaan. Jos tämä on se omin, mitä tämä taitava multi-instrumentalisti oikeasti osaa ja mihin hän pystyy, myös tekstittäjänä, kenenkään ei pidä enää suostua kuuntelemaan muunlaista Anssia.

  Biisistä ei ole tarvetta eritellä mitään yksittäistä hienoutta, koska turhat eritteet on laskettu pois ja tilalle on tankattu tyylitaju, joka hipoo jopa davidbowiemaisia sfäärejä.

  Kahdeksankymmentälukulaisuus on vaikutteena parhaasta päästä, jos sen siemenistä kasvattaa tällaista viljaa. Ainoa asia, joka hämää, on alkuperäinen kertosäe, joka kuuleman mukaan meni vaihtoon, koska se ärsytti biisintekijää itseään. Millainenkohan rallatus on mahtanut olla kyseessä, vai liekö Anssi vain lipsunut taas kerran Münchhausenin poluille. Mutta jos on niin, olkoon vain.”

 20. Tänään on ollut hyvä päivä. Olen löytänyt uuden Kelan ja PääKii orkesterin tuotokset. Voiko enemmän vaatiakaan näin lauantaina.
  Biisihän lentää kuin hirvi talvisessa metsässä ja video kerrankin jollain tapaa henkilökohtaisempi kuin suuren rahan tuotokset.

 21. Kuuntelin juutuubista Levottoman tytön ja täytyy sanoa, että kuulostaa ihan helkkarin hyvältä! Jatka samaa rataa! Odotan innolla uuden levyn julkaisua.

 22. Hienoa että olet pystynyt uudistumaan.
  Todella tuoretta äänimaailmaa johon ei pysty kuin kokenut ja ammattimainen muusikko.

 23. Oikeasti. Paras biisi teikäläiseltä koskaan. Sun pitäis muutenkin soittaa enemmän bassoa. Harvinainen taito saada bassosta irti melodioita mitä ”ei soittajat” ei huomaa varsinaisesti.

 24. Ihan ripiitillä mennään…. Ihan mieletön biisi 😉 Hyvä Anssi <3

 25. Anssi, poika nuori
  osta minut tästä mukaan
  edestäni tingi, raada,
  heitä kauppiaalle lantti,
  jos ei ole yhtään rahaa
  ota minut, varasta

  rahat vaikka kokoon huori
  ettei ehdi ennen kukaan,
  sillä minut täytyy saada
  ja jos ei nyt kestä kantti
  taikka taito tehdä pahaa,
  on kerjääminen parasta

  tänne minut tuotu on, nyt tarjolle ja tarpeeksi
  ja käyttöön minut annetaan, käytettynä niteenä

  sillä tänne olen tullut
  asultani kirjana,
  vanhan kansan niteenä,
  tarujen ja juttujen
  kuluneena siteenä

  itse olen elänyt
  joka tarun ajan,
  ja kannan tiedot elämän
  asti kuolon rajan

  punatukka, sirosääri
  kainaloosi minut kääri
  kuiskaan sinulle ja sinulle vain
  seuraavaksi

  sillä minä olen sen jälkeen tuli
  hiuksissasi punaisissa
  poltan yliopistot maan tasalle
  jotta niistä ei ketään valmistuisi
  minua viisaampana
  sinua viettelemään,
  onneamme tuhoamaan
  sillä ethän itsellesi mahtaisi mitään
  ethän, myönnät jo itsekin sen
  jos tulisi hyvin oppinut mies
  sanoen historia magistra vitae
  ja hyväilisi hiuksiasi tulipunaisia
  niin värikkäitä kuten historian punainen kukko,
  tai kukon lailla kylästä toiseen
  vauhdikkaasti lentelevä
  musta surma

 26. Levoton tyttö -video näytettiin TV-kanava Kutosen Latauslistassa. Enpä ennen ole sitä TV:ssä nähnyt. Vähän pehmeältä kuva näytti isolla ruudulla.

Roskapostin vuoksi vanhoista artikkeleista on kommentointi suljettu automaattisesti.