Levoton tyttö ladattavissa!

| Aiheet: Musiikki | Kirjoittaja:

Levoton tyttö on vihdoin virallisesti julkaistu, se löytyy nyt digikauppojen valikoimista. Parin viikon tauko biisin julkistamisen ja julkaisun (kaksi eri asiaa!) välillä johtui siitä, että kappale valmistui lopulliseen muotoonsa vasta samana päivänä, kun esitin sen ensimmäistä kertaa televisiossa. Siihen, että valmis biisi on virallisesti julkaistavissa, menee aina tovi. Olisi tietysti ollut fiksua, että Levotonta tyttöä olisi saanut ladata heti tv-esityksen jälkeen, mutta tämä meni nyt näin. Deadlinet ovat yleensä yllättävän pahoja ja fiksuna oleminen vaikeaa.

Levoton tyttö iTunes Storessa

Seuraavaksi horisontissa häämöttää 22.3. julkaistava albumi. Sitä saa tilata jo ennakkoon, ainakin Stupido Shopista, Levykauppa Äxästä ja CDON.COMista. Kahdesta ensin mainitusta saat levyn tilatessasi ilmaisen Levoton tyttö -mp3:n. Näin sinun ei tarvitse maksaa biisistä kahteen kertaan. Tilaa albumi siis jo nyt – saat sen julkaisupäivänä suoraan kotiisi. Ennakkotilauksiin seuraavista linkeistä:

Stupido Shop
Levykauppa Äx
CDON.COM

Levyn kansi tulee muuten olemaan tämän näköinen:

Albumin kansi

Kommentit

 1. Jotenkin tuli Joy Divisionin Unknown Pleasures mieleen… 🙂

 2. Unknown Pleasures meets Yölento? 😉

 3. Unknown Pleasures on tosiaan sylttytehdas, kansi on viittaus siihen suuntaan. Juicen Yölento ei tullut itsellä mieleen, mutta ymmärrän kyllä senkin vertauksen.

 4. Tyylikäs! Hienosti oivallettu! Peukaloko? Oikea, vasen? Ei tarvii vastata, jos menee jo intimiteettisuojan yli utelut! 😉

 5. Huikea uusi biisi! Odotan uutta levyä kun kuuta nousevaa! Olet tällä alalla paras suomessa! Oikea muusikko!

 6. Hieno biisi jota kuunneltu moneen kertaan ja levy tilattu itselle 🙂 Jatka samaan malliin.

 7. Huomaankin nyt ylempien kommenttien vertaukset. Onko itse sormenjälki-idea viittaus johonkin (mitä rajoittunut musiikillinen tietämykseni ei hoksaa) vai ihan vaan kuvastamassa kuinka levy on Anssin näköinen? Levy on tilattu ja innokkaasti odotellaan.

 8. Loistobiisi – klassikkoainesta!

  Onko biisi kokonaan sinun käsialaasi (san. säv. ja sov.)?
  Onko biisillä vierailevia soittajia? Keitä?

  Nimimerkillä ”utelias”. 🙂

 9. Levynkansi on kyllä loistava.

  Kuten myös biisin bassokulut!

Roskapostin vuoksi vanhoista artikkeleista on kommentointi suljettu automaattisesti.