Aitoo, Kirkastusjuhlat 2013 tunnelma kerrontaa

| Aiheet: Yhteisö | Kirjoittaja:

 

image
Ihan huippu show! Illan sankarit kuvassa:Tuomas, Ville, Anssi, Antti, Saara.

Sunnuntaina ennen Anssia esiintyneistä Kaija Koosta ja Jonne Aaronista sen verran et laulattivat yleisöä ihan mallikkaasti. Mut mun korviini kuullosti yleisön laulaminen Anssin biisien tahtiin huimasti huikeemmalta. Tää piti oikein tarkistaa kyselemällä muiltakin konsertissa olleilta, mut niin se vaan oli Anssi oli ihan ykkönen tässä hommassa. Yleisö lauloi todella kovaa, kovempaa kuin muilla Anssin keikoilla missä olen ollut,  muistaen biisien sanat ulkoa. Mahtavaa, ja jos oli yleisöstä käsin upeeta, niin näkyi että lavalla heiluneetkin yhtä lailla nauttivat osakseen suodusta suosiosta.

White Falcon gretsch & Anssi, nam.
Antti, White Falcon gretsch & Anssi, nam.

Ennen keikan alkua linnoittauduin eturiviin ja siihen ilmaantui lauma nuoria neitoja vaatimaan et eturivin on tiivistettävä, sillä heidän on mahduttava myös eteeen, no teimme työtä käskettyä ja sopu sijaa antoi. Nämä neidot hehkuttivat eturiviin pääsyään lähetellen facebookiin ja kavereilleen viestejä: ”Me ollaan Anssin keikalla eturivissä!”Ennen kuin bändi ilmaantui lavalle nää daamit arvuutteli mitäköhän biisejä esitetään, joku heistä sanoi: ”Toivottavasti niitä vanhoja mä osaan ne kaikki ulkoa, mä osasin jo ihan pienenä ne kaikki.”ja muutkin vakuuttelivat osaavansa kappaleet ulkoa. Joku sanoi ettei voi ikinä enää pestä kättään, jos saa koskettaa Anssia. Yks miespuolinen ylisti kovaan ääneen et Anssin kaikki tuotanto on huippua eikä muut sellaseen kykene. Aikas hysteeristä meininkiä siis oli valloillaan jo ennen keikan alkua, en siis ollut todellakaan ainoa fanaattinen fanittaja.

Tuomas ja Anssi vauhdissa <3
Tuomas ja Anssi vauhdissa <3

Tupa oli tupaten täynnä ja tunnelma todella hot hot, siis oikein sauna fiilis. Kuumuuteen helpotukseksi Anssi pisti vesipullon yleisöön kiertämään. Katsojakunta oli todella riehakas alusta asti ja tunnelmia kuumensi entisestään kaikkien hyppiminen, riehuminen, laulaminen, huutaminen ja käsien yhteen hakkaaminen ja pakkohan tuohon oli osallistua tunnelma kerrassaan tempaisi täysillä mukaansa, okei mä tunnustan taas et Anssiholistina oisin riekkunut ja ollut ihan pitelemätön joka tapauksessa. Heti eka biisi, Sydämet toimii, räjäytti menovaihteen päälle. Ei tarvittu tuulikoneita, kun letit heilui ihan luomusti sellasta tahtia. Anssi kysyikin onko täällä levottomia tyttöjä, ja totesi että eturivissä ainakin on ja olihan meitä monta ympäri salia, kaikki hurmioituneina seuraten idoliaan. Kitaraakin sai koittaa soittaa Anssin ojentaessa soitinta yleisölle. Anssin lisäksi Tuomas ja Antti kävivät ojentamassa kätensä katsojien pideltäväksi. Eturivi oli kieltämättä aika puristuksessa kaikkien yrittäessä kurkotella kohti laulajaa ja soittajia.

Hyvin selviytyi Anssi keikasta loukkaantuneesta varpaasta huolimatta. Varvas oli teipattu ja laulaja hyppelehti paljain jaloin läpi esityksen. Tuo tunnin setti tuntui todella lyhyeltä, mut minkäs teet siihen oli tällä erää tyytyminen ja kyllähän lyhyyttä hiemän kompensoi tuo Anssi hurmos mistä saimme nautiskella.

image
todistusaineistoa: paljainvarpain, jalka teipattuna kipua uhmaten läpi keikan

 

Esitetyt kappaleet ihan random järkässä (ja voi olla et jonkun täst unohdin):

Maitohapoilla

1972

Puistossa

Milla

Karhunelämää

Levoton tyttö

Miten sydämet toimiii

Mikan faijan BMW

Nummela & Suvivirren lyhyt alku

Parasta aikaa

Keikan jälkeen Anssi ilmaantui jakamaan nimmareita ja poseeraamaan fanikuviin. Jengi jonotti kärsivällisesti ja Anssi jaksoi hymyillen kirjoitella nimmarit käsiin, kortteihin, kirjoihin, levyihin, avaimenperään ja ties mihin. Lopputulema tälläerää on, et oon niin happy ja janoan edelleen levottomana lisää, eli ei kun keikkakalenteria kyyläämään, niin tietää taas olla oikeessa paikasssa oikeeseen aikaan.

-Yx levoton tyttö-

Sydämet toimi heti ekasta biisistä ja vauhti oli sen mukaista. Letit heilui ihan luomusti ilman tuulikoneita.
Sydämet toimi