1.11.2013. Pyhäinpäivän viettoa, keikka number 666.

| Aiheet: Yhteisö | Kirjoittaja:

 

Happy
Onnea ja energiaa säteilevää toimintaa

Feel Good, siinä tunnelma tiivistetysti. Lavalta välittyvä energia pitää sylelyssään, tuossa on kuulijan hyvä olla ja nauttia, antaa musiikin nielaista itsensä, viedä mennessään ja kannatella. Keikka nro. 666 ja Anssille ilmestyy siivet

enkelin siivet
Wings

Taustatukea antamassa loistava bändi. Joko yhtye on saanut nimen? Hot Dogs? Tiimityöskentely näyttää sujuvan saumattomasti. Esitys tulvii herkullisia hetkiä. Räväkkää lavakeekoilua, joka tempaa yleisön messiin. Malttamattomana odotan live tallennetta,miettien mitä on tuolle ikuistettu. Hauska seurata näin useamman keikan nähneenä, kuinka Anssin esiintymiseen on tarttunut jotain Tuomakselta ja toisin päin myös. Keikan lopuksi lentosuukot lentelee yleisöä kohti.

Sellosalin keikka Espoossa oli vertaansa vailla, mutta konserttisali tunnelmassa yleisö on jokseenkin vaisumpaa. Virgin Oilissa yleisö kirkui, lauloi mukana, ulvoi, taputti, tanssi, heilutti käsiään.

Keikan jälkeen lauma ihailijoita pääsi kuvauttamaan itseään Anssin kainalossa ja hakemaan nimmareita/omistuskirjoituksia, kuka mihinkin. Paidat ja potkuhousut näyttivät käyvän kaupaksi myös. Ainakin eräs nuori mies sai Anssilta opastusta Levoton tyttö potkupuvun koko valintaan. Joku miekkonen ilman paitaa halusi kuvan itsestään Anssin rinnalla ja osti Miten sydämet toimii paidan samaan syssyyn.

three Amigos
Three Musketeers

 

Tän setin ihanuutena tarjoillaan meille Superkuu ja Palava silta, näitä harvemmin on keikoilla päässyt kuulemaan. Niinhän me ulvotaan hulluna kuuta/disco-palloa. Anssi on laumanjohtaja, Alfa-uros ja yleisö on mukana ihan sutena. Ilman kitaraa tapahtuva esiintyminen näiden biisien aikana antaa tilaisuuden artistille tulla fyysisestikin yleisönsä lähelle.

Palava silta
Meidän rakkautemme oli murtumaton, ikuinen…

 

Palava silta virittelee ilmoille hurmosjuhlan tunnelman. Yleisö pääsee gosbel-kuoron rooliin huojumaan, hyräilemään ja laulamaan. Wow mikä päätös parhaudelle. Anssi on meidät käännyttänyt, minusta on tullut Anssi-uskovainen, opetuslapsi, joka seuraa tie minne viekin,

 

gosbel kuoro
Kuorolaulua …kuljen palavaa siltaa…

Kommentit

  1. Lopun ajalla monet uskovat pahentuvat Jeesukseen ja totuuteen ja vaihtavat Jeesukseen valheeseen ja Raamatun opetukseen, josta on riisuttu pois rakkaus totuuteen. Lopun ajalla monet uskovat luopuvat uskosta seuraten villitseviä henkiä ja riivaajien oppeja. Villitsevät henget tekevät valheen voimalla ihmeitä ja tunnustekoja. Villitsevät henget ja riivaajien opit ovat myös niiden eksytystä, jotka ovat ulkokultaisia (tekopyhiä uskonnollisia ihmisiä) valheenpuhujia

    Uskosta luopuneet entiset uskovat alkavat vihaamaan Herran Jeesuksen opetuslapsia. Uskossa luopuneiden joukossa on myös paljon sellaisia, jotka ovat olleet esillä voimakkaasti seurakunnissa, herätysliikkeissä ja erilaisissa yhdistyksissä; he ovat palvelleet sanassa sekä monella tavalla näkyvästi uskovia. He uskoivat vain siksi kun he olivat korottaneet itseään ja pukeutuneet valhenöyryyteen.

    Uskovien keskuudessa on tapahtunut jo pitemmän aikaa luopumusta ennen suurta luopumusta. Monet uskovat, jotka ovat olleet esim. mukana evankeliumin työssä ovat luopuneet uskostaan ja vaihtaneet sen esim. jonkinlaiseen hyväntekeväisyystyöhön. Hyväntekeväisyystyössä ei ole mitään pahaa, vaan se on arvokas asia, mutta kun he ovat uskosta luopuneet, niin he saavat vahingon omalle sielullensa. Monet tällaiset ihmiset ovat vaihtaneet hengellisen kutsunsa syntisen maailman viihdyttämiseen ja palvelemiseen. Jumala kutsuu sinua vielä parannukseen, joka koet tässä kohden piston sydämessäsi. Palaa takaisin Taivaan Isän luokse Herran Jeesuksen kautta, sillä Hän odottaa vielä sinua kotiin.

    Kopsattu. http://www.kotipetripaavola.com/lopunajanvainot.html

Roskapostin vuoksi vanhoista artikkeleista on kommentointi suljettu automaattisesti.