Napapiirin kitarasankarit tulenpalavine taustajoukkoineen

| Aiheet: Yhteisö | Kirjoittaja:

image

Levillä, Hullu Poro  areenalla  ollaan.  Pihalla pakkanen paukkuu  -27  lukemat mittarissa paikalle saapuessani  hieman klo 22  jälkeen .

Sisällä on lämmin . Tulenpalava , liekeissä oleva yhtye nostaa lämmöt ja tunnelman kattoon, josta roikkuu valtava discopallo keskeltä noitarumpua.

Soitto alkaa 23.45 tutusti Man in blackin siivittämänä. Biisilistan mukaisessa järjestyksessä edetään, bändi soittaa kuin viimeistä päivää.

image

Kitara battle alkaa ja pysti on himassa, hima aika kaukana, mut jotain muuta korvaavaa ovat keksineet.

Tämän kertainen voittaja Tuomas Wäinölä saa harteilleen kitarasankarin viitan, Viitan tulee harteilleen asettelemaan, kera asiaan kuuluvien teatraalisten kumartelujen, Esa (kirarateknikko?).

image

Kaikki kitaroinnin janoiset tulee tänä yönä pelastamaan Napapiirin kitarasankari Tuomas Wäinölä punaiseen liehuvaan viittaansa sonnustautuneena.

image

Yleisö ei saa konsertoinnista tarpeekseen ja vaatii saada lisää. Encoren Palavan sillan jälkeen Artisti toteaa et tän piti rauhottaa teiät, vaivuttaa unten maille, mut ei selkeesti onnistunu tuo joten seuravaksi tuutulauluksi Älä mene pois.

Tuon jälkeen Anssi sanoo et eihän me ny voida keikkaa näin lopettaa toivokaa jotain, yleisöstä huudellaan Ilman sua, Jennifer Aniston, Milla jne. Millan saamme kuulla tää on kuulemma ny parempi versio kun ekassa kitaran kans oli jotain hämminkiä. Millahan sopii paremmin kuin hyvin, vaik useemmankin kerran.

Keikan ja näinollen myös kiertueen päättää Kaveria ei jätetä, johon Anssi lisää sanoituksia mm. sun täytyy luottaa musiikkiin, keikat ei tuu loppumaan, tää keikka ei tuu loppumaan. Tuo viimeinen on kanssa konsertoijien ilmeistä ja huulten liikkeistä päätellen käynyt heidän mielessään, kun laulaja vaan aloittaa kipaleen toisensa jälkeen biisilistan jo loputtua.

Antille keikan jälkeen esitettyyn kysymykseen: meinasko mennä ylitöiksi? Vastaus on: meni ylitöiksi.

Keikka alkoi 23.45 ja loppui 1.50. Heti alussa jo saimme nauttia kitarasoolosta ja Anssi totesi et tällä keikalla ilmeisestikin tullaan kuulemaan enemmänkin sooloiluja. Mun puolesta ois saanu jatkua konsertointi vaikka läpi yön, ei mitään rajaa mulla tässä.

Ootte te vaan loisto jengi A.Kela & yhtye. Olen viihdytetty ja näytti tuo muukin yleisö nauttineen. Ei mua ois mikään muu saanu Lappiin tulemaankaan, olitte parempia kuin revontulet. Kiitos ja anteeksi.

image