Tähtiä areenalla, Tampere Live 29.3. 2014

| Aiheet: Yhteisö | Kirjoittaja:
Mansen biiilista
Mansen biiilista

Tänä yönä Anssi yhtyeineen pisti Tampereen rokkaamaan. Tähän kaupunkiin ei sopivampaa aloitusbiisiä ois voinu olla, kuin Popedan Matkalla Alabamaan. Anssi: Ehtoota, Iltaa Tampere, maassa maan tavalla!

Tässä listaus illan aikana esitetyistä: Matkalla Alabamaan, Milla, Miten sydämet toimii, Karhun elämää, Levoton tyttö, Kaatua kuin puu, Nostalgiaa, Mikan faijan BMW, 1972, Maitohapoilla, Nummela, täs kohtaa encore ja Puistossa tarjoiltiin lisää haluavalle yleisölle.

Karhun elämää
Karhun elämää

Puitteet illan esitykselle olivat mitä parhaimmat. Uuden uutukaista TähtiAreenaa sain ihailla ekaa kertaa. Kyllähän tämä yleisöä vetää vaikka kuinka ja paljon. Lavassakin näyttää olevan Areena mitoitus, loistavaa. Tilaa on, ihmisiä on ja lavalla olijoista välittyy aito innostunut fiilis. Keikka on mitä parhain, kaikki sujuu ja ympärillä ihmiset hymyilevät. Ainakin tällä esitystä seuranneella on onni ja ilo päällimmäiset käteenjäävät tunteet ehtoon tapahtumista.

tamperelive Tuomas, Anssi, Ville

Karhun elämää spiikkauksessa Anssi kyselee muistaako kukaan mitään 90-luvusta, tää biisi on siltä ajalta, se oli silloin sinilevää radioaalloilla. Kuoro muodostetaan Anssin johdolla. Kitarabattle on tällä kertaa kutistettu versio aikataulun takia. Anssi (ei sanatarkasti, perustuu hatariin muistikuviin): Nyt me esitetään teille uusi biisi, osa on innoissaan ja osa ei, koittakaa kestää me esitetään tää silti, katotaan mitä tapahtuu. Tapahtui: yleisö näytti tykkäävän kovasti, aivan huikeeta uutta tuotantoa, Nostalgiaa jo ensiesityksistä lähtien. Mikan faijan BMW ja Anssin kitarasooloilua. Maitohapoilla saa ihmisten kädet kohti kattoa. Puistossa saadaan kuulla viimeisenä herkkuna, kun yhtye vaaditaan takaisin lavalle, Anssi: tämäpä ystävällistä. Tattis.

kitarabattle
kitarabattle

Esitysaika on festarimittainen noin tunnin setti, siitä huolimatta keikalla on vaikka mitä tapahtumia tarjolla. Tuomas on milloin missäkin kohtaa lavaa ja välillä polvillaan Anssin edessä ja niinhän tuo oli koko Manse polvillaan hurmaavan esiintymisen edessä. Anssi taas keekoilee ykskaks lavan ja yleisön välitilassa. Samaisessa tilassa media parveili kuvaamassa.  Loppuun suihku a´la Anssi ja lentosuukot lentelee. Biisilistan lopussahan näkyy lukevan KISS ja suudelmaan onkin parhautta lopettaa tämän kertainen hurmos. Aivan varmasti tältäkin keikalta löytyi taas uusia Anssi ystäviä. Anssia ennen lavalla nähtiin Juha Tapio ja Anssin jälkeen Kolmas Nainen esiintyi. Nyt joutuu hetken riutumaan ennen kuin saa taas tankata elämää ylläpitävää eliksiiriä, Anssi-energiaa, eli tällä pläjäyksellä on vaan sinniteltävä seuraavaan keikkaan saakka.