13.6.2015 Keula kohti Kelan keikkaa

| Aiheet: Yhteisö | Kirjoittaja:

image

Kesäkuu ja lauantai on pätevä syy hilata ruhonsa risteilylle. Monella kesälomakin jo. Anssi Kelan keikka on kuitenkin paras syy botskilla seilailuun.

Viking Grace on uusimpia Turku-Tukholma risteilyjä tarjoava alus. Perinteisesti vikingiltä hytin varaamista/valintaa helpottaa hyttiluokitukset. Nyt matkaa ostaessa et pysty vaikuttamaan itse siihen mistä kerroksesta majoitus löytyy. Sivustoilla luvataan kyllä kaikkien hyttien olevan laadukkaita ja sijaitsevan kansilla viisi – kahdeksan.Kanssamatkustajani toive hytin sijannista: mahdollisimman ylhäältä. Hmmm… Jää nähtäväksi kuinka tuo toteutuu. Iloinen ylläri onkin kun majoituksemme löytyy kasi kannelta ja ikkunakin kohti keulaa.
Laiva osoittautuu muutenkin siistiksi. Esiintymispaikkana oleva yökerho Vogue on kahdessa kerroksessa. Lavakin näyttää hyvältä. Korkeuttakin esiintymisareenassa sen verran et tämmönen lyhyt saa eturivissä kekottaa niska kenossa.
Tanssilattialla ja keikka on avattu näyttävästi. Bändin soittaessa Anssin iloinen olemus nahkatakkeineen hyppelee laulamaan ”…Jos tahdot mä näytän kuinka taikasauvaani käytän…” No totta mooses tahdon, sitähän tässä jo onkin venattu seuraten laivabändin soittoa ennen Kelan komppanian esitysvuoroa.
Kiva screen bändin taustalla heijastaa KELA- logoa ja kuvioita esim. sydämiä Miten sydämet toimii biisin aikana.
keulii
keulii
Biisilista on tuo sama mitä ny Nostalgiaa kiertueella on veivattu:
1.Tanssilattialla
2.Milla
3.Miten sydämet toimii
4.Puistossa
5.Viimeinen yö
6.Karhu
7.Tyhmä kuu
8.Levoton tyttö
9.Battle
10.Piirrä minuun tie
11.1972
Encore
12.Nostalgiaa
13.Maitohapoilla
14.Kuolleen miehen kitara
15.Nummela
Encore
16.Mikan faijan BMW
Purkautuminen
Purkautuminen
Kesäkuussa Anssi nousee lavalle bändin kera vain muutaman hassun kerran, mut näemmä sitäkin stydimpää tavaraa tarjoillen. Viimeistään 1972 tykitys saa hitaimmatkin paikalla olevat irti maasta. Wäinölän kitarakin sinkoaa ilmaan semmoset tulitukset iltamien tiimellyksessä, et hämmästelen kun ei palohälyttimet huuda ja sprinklerit meitä kastele.
Vastapainoksi messevälle menolle Piirrä minuun tie saa lankeemaan taivaalliseen nautintoon. Muutamat encoret saa jo toivomaan ettei tästä ihanasta unesta joudu ollenkaan heräämään. Mut johonkinhan tänkin keikan on loputtava, muuten ei tule seuraavaa mitä odottaa.
Esiintymisen jälkeen Anssin mukaan (snapchatis) Wäinölällä vielä riittää virtaa keikka-tykityksen perään burana päissään lähtee discoo/baarii tsekkaa.
image
Snapchat pose virallinen