26.10.2001 KUOPIO, Puijonsarvi

Jälleen kilpaillaan kahden keikan taktiikalla. Ensin soitetaan ikärajaton konsertti nuorisolle ja myöhemmin illalla temppu toistetaan täysi-ikäisyyden saavuttaneille. Puijonsarvi on keikkapaikkana parhaasta päästä: riittävän kokoinen tila, tarpeeksi suuri lava josta pääsee suoraan takahuoneeseen ja kaiken kruununa tietysti mahtavaa yleisöä.

Ensimmäinen, ikärajaton keikka on silkkaa yhteislaulun juhlaa. Porukka on mukana heti ensimmäisistä tahdeista alkaen ja meininki pysyy juhlallisena hamaan loppuun asti. Illan ensimmäisen keikan soittaminen on aina hieman epäkiitollista: vaikka kuinka tekisi parhaansa, niin alitajunnassa takoo jatkuvasti tietoisuus siitä, että hetken päästä tämä kaikki täytyy tehdä uudelleen. Siksi soittoamme leimaa pieni varovaisuus; emme vedä kuin viimeistä päivää. Erinomainen keikka kumminkin! Kulutan jälkeenpäin taas pari tussia loppuun nimmareita kirjoittaessani.

Toinen veto ja tunnelma on edelleen katossa. Nyt uskallamme jo hieman revitelläkin ja setti laajenee parilla biisillä. Soitan myös erittäin taakin rumpusoolon ja esitän yhdessä Antin ja Kellyn kanssa ylimääräisenä numerona tunnussävelmän elokuvasta ”Three Amigos!” (hyvinkin aliarvostettu filmi…). Lisätään tämäkin siihen alati kasvavaan ”yksi parhaista keikoista” –listaan. Hyvä Kuopio!


Kuopion tyttöjä


Taiteilijoiden näkemys Urho Kekkosen presidenttikaudesta


Ville tyypillisessä matkustusasennossaan


Jatkamme takahuonetarjoilun seurantaa: Puijonsarven pöytä kuuluu parhaaseen kolmannekseen. Puutteita löytyy lähinnä pikkunaposteltava- ja dippikastikeosastolta. Arvosana: 8+