30.10.2001 HYVINKÄÄ, Hyvinkääsali

Kaksi loppuunmyytyä konserttia Hyvinkääsalissa. Tälläkin kertaa käy niin, että jälkimmäinen kahdesta keikasta on nasevampi. 

Kummankin esiintymisen jälkeen jaan nimikirjoituksia saliin sivuun pystytetyn pöydän takaa. Nimmareiden jako on niin hyvin organisoitu, että hämmennyn itsekin. Pöydän takana minua odottaa parinkymmenen ihmisen jono ja raapustan jokaiselle puumerkkini. Jonon tultua käsitellyksi ihmettelen, että olipas niitä tällä kertaa vähän ja palaan takahuoneeseen. Hetken päästä minua tullaan hakemaan takaisin; salissa on kuulemma vielä runsaasti ihmisiä nimmariani vailla. Se parinkymmenen ihmisen jono oli ollut ensimmäinen penkkirivi – muut istuvat vielä kiltisti vuoroaan odottaen paikallaan! Palaan takaisin toteamaan, että näin on: salillinen ihmisiä istuu penkeillään ja tulee aina rivi kerrallaan pöytäni ääreen. Nimmarinkirjoituskäteni alkaa nykyisin olla erittäin hyvin bodattu!

Hyvinkääsalin takahuoneen pitopöytä oli varsin kohtuullinen. (Huom! Juomakorit eivät näy ylläolevassa kuvassa!) Leivät olivat maukkaita ja niitä oli jääkaapissa riittävästi lisää. Plussaa sipsien dippikastikkeesta, miinusta sen loppumisesta pahasti kesken (plussat ja miinukset siis lopulta kumoavat toisensa). Arvosana: 8