Sivu 24

Kysymys
Moi Anssi Kela !

Tässä on sellasia 10 vuotiaita tyttöjä ja me ollaan sun kovia faneja! Haluttais kysyä sulta seuraavia kysymyksiä: Tuuksä joskus Seinäjoelle laulaan esim.Tango markkinoille? Missä päin Suomea sä asut? Monta vuotta oot?

Kati,Siiri,Kerttu,Maria ja Jemina ! 10.04.2001

Anssi vastaa
Terve, tytöt!
Tottakai yritän ehtiä joskus myös Seinäjoen suuntaan! Tangomarkkinoille??? Kuulostaa jo vähän liian kummalliselta; minulta kun ei välttämättä irtoa sitä Hopeista Kuuta ilman asetta ohimollani…
Asun Nummelassa, joka on Uudenmaan läänin luoteiskolkassa. Ikäni on 28 v.

10.04.2001

Kysymys
Kovasti haluaisin tulla sinua katsomaan kun täällä Joensuussa soitat mutta tuo Goldfinger on paikkana todellakin syvältä. Kalja on kallista eikä ketään kiinnosta tulla sinne katsomaan mitään elävää musiikki. Eikä kohdeyleisönä selvästikään ole amispojat ja itseään tyrkyttävät teinit. Parempi paikka olisi ihan aito rockklubi Kerubi missä on ihan oikea esiintymislava ja melkein samanlaiset puitteet kuin Tavastialla. Joten jos vain mahdollista niin siirtäkää se keikka Kerubiin. Mahtuisi tuo koko bändikin lavalle. Fingeriin ei minua eikä muitakaan jotka haluavat sinua kuulla saa helpolla tulemaan.

Ahti 10.04.2001

Anssi vastaa
Tuosta keikasta lienee jo mustaa valkoisella, joten sitä on enää paha mennä perumaan tai siirtelemään.
Mielestäni voisimme toimia nyt näin: Minä tulen paikalle Nummelasta asti ja yritän osaltani pitää huolen siitä, että illasta tulee onnistunut. Voisitko Sinä yrittää tehdä saman? Silloinhan kaikilla olisi kivaa, eikö niin? Ei Ahti lähdetä stressaamaan asioista ennen aikojaan…

10.04.2001

Kysymys
Mitä tykkäsit Forssan keikan tunnelmasta?? Olin kattomassa, eturivissä tietenkin, ja huomasin porukan olevan enimmäkseen kummissaan, et mikä tää tällänen tyyppi soittamas on… Ja itsekin huomasin herättäväni kummastusta pitäessäni nais-puoleisena ihmisenä kivaa osaten sanat niinsanotusti ulkoa… Loistava, mutta ihan liian lyhyt keikka!!!

päivänsäde 09.04.2001

Anssi vastaa
Kiitoksia läsnäolosta! Et ollut kuitenkaan ainoa kummajainen – teitä mukana laulavia ihmisiä näytti ilahduttavasti olevan useita muitakin! Keikkapäiväkirjaan on lähiaikoina tulossa päivitys kyseisen keikan tiimoilta.

10.04.2001

Kysymys
Kestääkö ANSSI KELA.2-Levy myös 2-vuotta? en jaksa oottaa uutta matskua 2-vuotta.
Onko WILMA(ja anna kuoppamäki-jengi)telakalla? miten yhteistyö sai alkunsa annan kaa.
Koska ensimmäisen kerran ANSSI KELA kuuli Bruce Springteeniä? radiosta,levyltä(=vuosi)

-antti-anonyymikko- 09.04.2001

Anssi vastaa
Kakkoslevystä ei ole vielä minkäänlaista tietoa. ”Nummelan” tekeminen kesti niin kauan, että nyt haluan vähän aikaa vain nauttia sen saamasta hyvästä vastaanotosta, enkä jaksa liikaa stressata tulevista tapahtumista.
Wilma lienee tauolla. Minä otin Annaan yhteyttä reilu vuosi sitten ja tiedustelin hänen kiinnostustaan dueton tekemiseen. Äänitimme ”Harhaa” -biisin ja todettuamme yhteistyön sujuvan, on sitä jatkettu nyt myös bänditoiminnan merkeissä.
Springsteen tuli vähän liiankin tutuksi 80-luvun alussa – en silloin juurikaan diggaillut miehen tekemisistä. Minusta on tullut fani oikeastaan vasta parin viimeisen vuoden aikana.

10.04.2001

Kysymys
Miten toi sun biisintekemisosasto kulkee? Vedätsä koko sielun niinku paperille vai jätätsä jotain smegmaa lilluun siihen viereen?

T:Turku Ulos

Iso Pebe 09.04.2001

Anssi vastaa
Laulujen laatimisessa, kuten myös yleisesti elämässä muutenkin, on kaikkein tärkeintä se, ettei tee lainkaan virheitä.
T: Jussi Pattitussi

10.04.2001

Kysymys
Keikkakalenterissa ei oo yhtään keikkaa Oulussa. Kai asiaan tulee pian joku muutos??
Mikan faijan BMW kuullostaa muuten aika paljon Everlastilta, ootko saanu siltä vaikutteita vai onksulla muuten vaan samanlainen laulutyyli??

J 09.04.2001

Anssi vastaa
Minä en valitettavasti voi juurikaan vaikuttaa siihen, mihin keikkabussin keula kulloinkin osoittaa. Keikat myy ohjelmatoimisto Rocktops, jonka osoite löytyy ”kontaktit ja linkit” -osiosta. Uskoisin kyllä, että Ouluunkin vielä tullaan!
Everlastia tuli kuunneltua kesällä ´99. Luultavasti sillä on vaikutusta asiaan…

10.04.2001

Kysymys
Aattelin vaa et meijän musiikinopettaja on tosi tyhmä; ku vein kouluu sun cd:n ja kuunneltii sitä nii se sano mulle tunnin jälkee et tätä ei sit enää kuunnella… (sil on kiroilukammo) Nii et mitä mielt oot ite asiast… meinaan vaa et noi on kyl aika kyynisii noi sun sanotukset… Puistossa rulaa… your fan 4-ever

Anu 08.04.2001

Anssi vastaa
Vaikuttaa vahvasti siltä, että musiikinopettajallasi on huono maku!
Itse en kyllä pidä tekstejäni kyynisinä. Ainakaan kyynisyys ei ole ollut lähtökohtana vaan enemmänkin asioiden, tilanteiden, tunnelmien ja tapahtumien realistinen välittäminen ja visioiminen kuulijalle. Teksteihini voi tietysti halutessaan suhtautua kyynisesti ja kuitata ne kornina sosiaalipornona, mutta se ei taas ole minun ongelmani vaan kuulijan.

10.04.2001

Kysymys
Kenties nämä ovat tyhmiä kysymyksiä,mutta koska olen kotoisin muualta en ymmärrä seuraavia sanoja teksteissäsi.Mikä on bussin kardaani ja kantakirjamaanikko? Kiitos todella hyvästä levystä!!

Alene 08.04.2001

Anssi vastaa
Autoissa on kardaaniakseli; liittyy voimansiirtoon! Joissain busseissa on lattiassa huoltoluukku, jonka avaamalla voi kusta vauhdissa maantielle – tai sitten suoraan siihen kardaaniin…
Osuin kantakirjamaanikko -termiin Judge Dredd -sarjakuvaa lukiessani. Kuvaa mielestäni mainiosti henkilöä, jonka korvien väli kaipaa kipeästi pientä kalibrointia. Ruuvit löysällä siis… Valot päällä, muttei ketään kotona.

10.04.2001

Kysymys
Jos nyt oikein ruvetaan pilkkua viilaamaan siitä että rva Ruususen on Petrin äiti, niin miten on mahdollista, että Petri ”faijaansa ei oo nähnytkään” kun rva ja hra Ruusunen kuitenkin asuvat edelleen yhdessä? Ja miten niin ihana nainen ei välitä omista lapsistaan?

Hellu 08.04.2001

Anssi vastaa
Hehhee – minä arvasin, että joku vielä kyseenalaistaa logiikkani! Minäpä kerron miten se on mahdollista:
Rva Ruusunen tuli hyvin nuorena raskaaksi ja synnytti esikoisensa, Peten. Biologinen isä otti jalat alleen jo ennen poikansa syntymää. Rva Ruusunen meni pian uusiin naimisiin sen kusipäisen ”pikku hitlerin” kanssa ja otti itselleen nimen Ruusunen. Myös hänen pienestä pojastaan, Petestä, tuli tällöin nimellisesti Ruusunen.
Rva Ruusunen on tietysti laulun kertojan mielestä maailman ihanin nainen, mutta eikö itse biisikin jo viittaa siihen, että hänen lapsensa ovat jossain määrin heitteillä?

10.04.2001

Kysymys
mistä kaupoista sun cd:tä voi ostaa? kun olen etsinyt sitä kaikkialta mistä vähänkin olen keksinyt (Stockmann, Wiklund, Prisma, Kane..) enkä ole löytänyt yhtikäs mistään!!!

Laura 08.04.2001

Anssi vastaa
Kyllähän tuon levyni pitäisi olla melko laajasti saatavilla. Veikkaanpa, että on yksinkertaisesti ollut väliaikaisesti lopussa ja tilanne onkin varmaan jo korjaantunut? Mikäli ei, niin kyselepä rohkeasti myyjätädeiltä/sediltä, että mitäs meininkiä tämä tällainen on!

10.04.2001

Kysymys
Nii kusipää tääl taas!
Onx Lauran vanhemmat wihasii Lauralle wai inhoox ne Lauraa!? Siis meinaan waa et Puistossa piisissä ne sanoo `Tervetuloa maailmaan täällä pärjätä saa omillaan” ….Ja ne ei anna rahaa…
Woix sulle lähettää mihinkää osoo fani postii!?

Niko from Espoo 08.04.2001

Anssi vastaa
Lauran vanhemmat eivät vihaa tytärtään, mutta ovat sitä mieltä, että jokainen on oman onnensa seppä. He varmaankin luulevat tekevänsä tyttärelleen palveluksen.
Fanipostia voi lähettää levy-yhtiöön. Osoite löytyy ”kontaktit ja linkit” -osiosta.

10.04.2001

Kysymys
mistä sait idean tohon Mikan Faijan BMW videoon? noi apinat on aika siistejä

K1mBLe 07.04.2001

Anssi vastaa
Gorillat ja video muutenkin ovat ohjaaja Finn Anderssonin aivoitusten hedelmiä. Minä vain istuin takapenkillä ja lauloin.

10.04.2001

Kysymys
Ensinnäkin kiitän todella loistavasta musasta!!
kysyisin, että onko joistakin nummelan levyn kappaleista tehty kännykkään soittoääniä??
jos ei onko edes harkittu??

Jozzu 06.04.2001

Anssi vastaa
Kuulin, että Mikan faijan BMW ja Kaksi sisarta löytyisivät myös soittoääninä. Mikä on mielenkiintoista ottaen huomioon, ettei kukaan ole kertonut tai kysynyt minulta asiaan liittyen yhtään mitään…

10.04.2001

Kysymys
Isäs on soittanut PF:ssä mut kuka se kolmas (haitarimies) Kela siinä albumin vihkossa on ja mistä bändistä?

Yo! 😉 06.04.2001

Anssi vastaa
Hilpeä hanurimies on isoisäni Lassi Kela. Bändinsä nimi taitaa lukea siinä sirmakan palkeissa… 😉

10.04.2001

Kysymys
missä biisien sanat on!!

kilipoika 05.04.2001

Anssi vastaa
Biisieni sanojen hankkimiseen voi käyttää kahta eri metodia:
1) Ostamalla levyn saat tekstit siististi kansilipukkeeseen painettuna.
2) Menemällä näiden kotisivujen ”Nummela” -osioon, voit lukea tekstit ja vaikkapa printata talteen.
Olisikohan tämä kysymys nyt loppuunkäsitelty?

10.04.2001

Kysymys
Kysyisin vaan sellasta juttua, että onko Ari Kela sulle mitään sukua?

Jannikki 05.04.2001

Anssi vastaa
En muista sukuriennoissa ikinä törmänneeni ýhteenkään Ariin. Eli ei.

10.04.2001

Kysymys
Onko sulla koiraa? Jos on ni minkä rotunen ja mika sen nimi on?
Sä oot MAHTAVA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

I love U !!!! 05.04.2001

Anssi vastaa
Kusti-setä on rodultaan Welsh Corgi Pembroke.

10.04.2001

Kysymys
Vieläkös oot ehtiny Conania kattomaan? 🙂 eipä tässä muuta, hienot sivut ja ainakin yhtä hyvä ja hieno levy!

Juhana Heino 05.04.2001

Anssi vastaa
No helvetti, pakko myöntää että kiirus on ollut sitä luokkaa, että Conanin katsomisesta on tullut hivenen livettyä! Pitäisikin varmaankin tarttua itseään niskasta kiinni ja lopettaa tämmöinen velttoilu!
Epätietoisille tiedoksi, että tässä on nyt kysymys Late Night With Conan O´Brienista, joka tulee TVTV!:ltä jokaisena arki-iltana klo 23.00. Erittäin katsomisen arvoinen ohjelma!

10.04.2001

Kysymys
Sellasta tuli tuossa mieleen, että kauanko olet tehnyt musiikkia, noin niinkuin muutenkin kuin ”omaksi iloksi”…? Onko kone pyörähtänyt käyntiin kuin salamaniskusta, vai oletko lämmitellyt sitä pikkuhiljaa?

Eetu 05.04.2001

Anssi vastaa
Kyllähän se kone on aika laajoja lämmitystoimenpiteitä vaatinut – ei tämä kaikki ihan yhdessä yössä ole tapahtunut! Erilaisia soittimia olen soittanut alle kouluikäisestä ja ensimmäiset omat biisini tein viitisentoista vuotta sitten. Joten nyt kun tätä hommaa on ainakin harjoiteltu riittävästi, niin onhan hienoa kun tuloksiakin alkaa näkyä!

10.04.2001

Kysymys
Ollaanko Anssi me tultu vanhaksi, kun nummela biisin kuunneltua tulee semmonen fiilis, että pitäiskö keittää kahvit ja antaa ajan vaan kulua???

Nk-74 04.04.2001

Anssi vastaa
Olet selkeästi asian ytimessä! Vaikka minä olenkin kyllä enemmän teemäen miehiä…

10.04.2001