ÄLÄ MENE POIS RADIOSOITOSSA

23.1.2006

Rakkaus on murhaa -albumin kolmas radiosingle Älä mene pois on viime marraskuusta lähtien soinut kiitettävään tahtiin eri radiokanavilla. Nyt kappale on noussut jo Suomen radiolistalle (23.1.2006) sijalle 15 ja sen suosio lienee nousujohteinen, sillä kansa tuntuu pitävän kuulemastaan.

Hempeällä kappaleellaan Anssi on valloittanut sellaisia taajuuksia kuin Radio Suomi ja Iskelmäradio. Älä mene pois käväisi marraskuussa Radio Suomen soitetuimpien listan ykkösenä ja on keikkunut kärjen tuntumassa siitä saakka. Iskelmäradiossa biisi on ollut ahkerassa soitossa loppuvuodesta saakka ja on sitä edelleen. Näiden lisäksi Älä mene pois soi ainakin SuomiPopilla.

Levylaulaja itse on hiukan yllättynyt Älä mene pois -biisin suosiosta, sillä jousilla kuorrutettu pianoballadi oli alun perin suunniteltu vain piristämään albumikokonaisuutta, ei nostettavaksi sieltä esiin singlenä. Rock-uskottavuutta ei kuulemma ole menetettävänä, mutta iskelmälaulajan titteliä Anssi ei silti ole valmis ottamaan. Vastaiskuksi saatetaan nelosalbumista tehdä hevilevy…