ANSSI PYHÄ UNPLUGGEDISSA 7.8.

Elokuu 2004

Pyhätunturi on Anssille tämän vuoden pohjoisin keikkapaikka ja sijaitsee 50 km Sodankylästä kaakkoon. Suomen sympaattisimmaksi festivaaliksi tituleerattu Pyhä Unplugged järjestetään tällä viikolla 5.-8.8.2004 jo seitsemännen kerran päänäyttämöinään Aittakuru ja Hotelli Pyhätunturi.

Anssi esiintyy lauantaina 7.8. soolona Aittakurussa klo 14 alkavassa Kuru Unplugged vol.2 -konsertissa, jossa hänellä on taustavoiminaan kamarimusiikkiorkesteri. Anssi antoi sovittajalle vapaat kädet valita tuotannostaan mieleisensä kappaleet ja tehdä niille ihan mitä huvittaa, joten lopputulos tulee olemaan yllätys myös levylaulajalle itselleen!

Samana iltana klo 21.30 alkaen soi Unplugged Night vol.3 Hotelli Pyhätunturissa, jossa Anssi esiintyy myös akustisesti. Muut konserttien esiintyjät, tarkemmat yhteystiedot ja lippujen hinnat löytyvät täältä.

Pyhätunturin louhikkoisen Aittakurun Kuruteatteri on tasokas konserttien pitopaikka, johon esiintyjät ovat aina ihastuneet. Luonnon muovaama akustiikka on huippuluokkaa; pienikin risaus näyttämöllä kuluu kirkkaana ylös katsomoon. Kurkkaa kuruun. Anssi ja kuulijat voivat siis odottaa mielenkiintoista ja unohtumatonta kokemusta!