KEIKKAILU ALKAA TAAS

2.11.2005

Odotetut keikat alkavat tällä viikolla. Ensimmäinen esiintyminen on Vantaan Martinus-salissa 3.11. klo 19.00 alkaen. Lippuja saa ennakkoon Lippupalvelusta ja mahdollisesti myös paikan päältä ennen h-hetkeä. Kyseessä on toistaiseksi ainut tiedossa oleva kaikenikäisille musiikin ystäville tarkoitettu konsertti.

Keikoilla on luvassa bändin kanssa paraatikuntoon treenattuja uuden Rakkaus on murhaa -albumin kappaleita sekä tietysti helmiä kahdelta aiemmalta sooloalbumilta. Anssin mukaan laajempi biisivalikoima vaikuttaa siten, että eri iltojen biisilistoissa tulee olemaan vaihtelua aiempaa enemmän.

Syksyn kalenterissa on tavallisten klubikeikkojen lisäksi myös pari erikoisempaa tapahtumaa. Anssi heittää akustisen sooloesiintymisen Helsingissä 18.11. SuomiPOPin syyskiertueella, jonne voi voittaa lippuja radioaseman kilpailuista. Seinäjoki Areenalla järjestetään 3.12. Tahto Tehdä Hyvää -konsertti, jossa on Anssin lisäksi muitakin esiintyjiä.

Tarkempaa tietoa keikoista löydät Anssin keikkakalenterista, josta keikkapaikan linkkiä seuraamalla pääset informaation alkulähteille.
Eli tänne.