UNICEF-ILTA TAVASTIALLA 12. KESÄKUUTA

21.5.2008

Anssi Kela järjestää 12. kesäkuuta yhteistyössä Live Nationin kanssa Helsingin Tavastia-klubilla hyväntekeväisyyskonsertin, jossa Anssin seuraksi lavalle kiipeää näyttävä joukko suomalaisia eturivin artisteja sekä afrikkalainen supertähti, Suomessa ensimmäistä kertaa vieraileva reggaelaulaja Rocky Dawuni.

Konsertissa artistit esittävät itse valitsemiaan coverbiisejä Anssi Kelan ja hänen yhtyeensä säestämänä. Tarkoituksena on antaa solisteille mahdollisuus irroitella ja esittää musiikkia, jollaista heiltä ei normaalisti odottaisi kuulevan. Luvassa on siis yllätyksellinen ja musiikillisesti monipuolinen ilta. Artistit esiintyvät palkkiotta ja illan tuotto tilitetään UNICEFille.

Puuhamiehenä toimiva Anssi Kela kertoo konsertin taustoista:

”Idea syntyi kuultuani Rocky Dawunin saapuvan vierailemaan Suomeen. Tutustuin häneen käydessäni UNICEFin Tukijoukko-kampanjan yhteydessä Ghanassa ja päätin, että kun kerran tuollainen kaveri saadaan Suomeen, niin pitäähän hänelle jonkinlainen keikkakin järjestää. Aluksi tavoitteena oli jotain huomattavasti pienimuotoisempaa, mutta pian mopo karkasti käsistä ja homma paisui hyväntekeväisyyskonsertiksi.”

“UNICEFin tekemä työ on äärimmäisen tärkeää ja Ghanassa käydessäni vakuutuin siitä, että Suomesta käsin annettu apu menee konkreettisesti perille. Täältä pohjolasta käsin on toisinaan vaikea ymmärtää kuinka pienillä summilla voidaan käytännössä tehdä todella paljon hyvää. Yhden leffalipun hinnalla voidaan ostaa kehitysmaan tai kriisialueen lapselle mahdollisuus ihmisarvoiseen elämään. Muutaman keskioluen hinnalla voi lunastaa palan toivoa.”

Illan aikana on myös mahdollisuus tukea UNICEFin toimintaa liittymällä kuukausilahjoittajaksi tai tekemällä keräyspisteissä pienempiä lahjoituksia.

Lippujen ennakkomyynnistä vastaava Tiketti lahjoittaa palvelumaksunsa kokonaisuudessaan keräykseen.

Tähän mennessä konserttiin ovat lupautuneet seuraavat kotimaiset huippunimet:

Hanna Pakarinen
Jenni Vartiainen
Ilkka Alanko
Jippu
Mariko
Jonna Kosonen
Lasse Kurki
Siiri Nordin
Tidjan Ba
Kim Herold

Liput: 12€ ennakko / 14€ ovelta
Ennakko: Tiketti
Ovet: 20.00
Showtime: 21.00