Laululintunen

| Tagit: | Aiheet: Musiikki | Kirjoittaja:

Kyynisessä, vahingoniloisessa, kateellisessa, pahansuovassa ja kaikin puolin julmassa maailmassa on silloin tällöin mukavaa törmätä asioihin, jotka saavat aikaan pelkästään lämmintä ja hyvää mieltä. Sellaisiin kuin tämä video:

Susan Boyle laulaa Britains Got Talent -ohjelmassa.

Videota ei valitettavasti pysty upottamaan tälle sivulle. Suosittelen kuitenkin jokaista lukijaani pitämään viiden minuutin tauon ja katsomaan linkin takaa löytyvän lauluesityksen (kannattaa samalla lukea myös laulun sanat videon oikealta puolelta). Takaan, että sen jälkeen maailma tuntuu paremmalta paikalta.

Kommentit

  1. Nää on mun mielestä niin kliseitä ja feikkejä.

    Nää o jo nähty. Anssi linkitä tänne se sun metallicatulkinta 😉

  2. Kuuntelin kyseisen esityksen myös eilen, ja kyllä teki hyvää. Kyyneleet nousi silmiin ja hymyilytti ja tuli oikein upea tunnelma. Seurasin tuomareiden ilmeitä kun kuuntelivat, ensin hämmästys ja sitten ihastus..
    Ei koskaan pitäisi tuomita ketään ulkonäön perusteella (Paul Potts aiheutti aikanaan saman reaktion ensiesityksellään, sekä allekirjoittaneessa että tuomaristossa, sekin esitys taitaa Youtubesta löytyä).

  3. Susan Boyle oli tyrmäävä. Jos vedetään aasinsilta Anssi Kelaan, yhtä tyrmäävä oli aikanaan -72 syntyneenä kuulla 1972. Muistan sen tunteen, kun edettiin suuressa nousukauden illuusiossa, joka posahti laman tai taivaan tuuliin. Mutta jos palataan Susan Boyleen, niin ehkä se seitenkakosten illuusio sitten toteutuu 48-vuotiaana, vähän sai taas balsamia haavoihin.

  4. Itku tuli katsellessa ja kuunnellessa! Ihana, suloinen, vilpitön esittäjä!

  5. pikemminkin laulava harakka 😀 muahahahahahahahaah

  6. Toi oli kyllä niin mahtava! Harmi vaan kun ihmiset ovat niin pinnallisia ja tuomitsevat ulkonäön perusteella… Jep, Paul Potts sai aikaan melko samanlaisen effektin.

Roskapostin vuoksi vanhoista artikkeleista on kommentointi suljettu automaattisesti.