Palautearvonta

| Aiheet: Jumittelu | Kirjoittaja:

Hoplaa, meinasipa unohtua Ensimmäinen vuosi -kirjoituksen lopussa lupaamaani palkinnon arvonta! Pistetäänpä rouva Fortuna heti hommiin.

Annoitte pyytämääni palautetta runsaalla kädellä, kiitokset siitä. Sen lukeminen ilahdutti suuresti tätä mustiinpukeutuvaa miestä. On erinomaisen mukavaa tietää, etten tao näppäimistöä täysin turhaan: näillä sanoillani on lukijoita, joiden päivää olen omalla pienellä panoksellani voinut olla piristämässä – ehkä välillä tarjoten jonkinlaista puntaroitavaakin. Tämän tiedostaminen antaa kummasti mehua jatkaa tätä bloggaamista. Kannustavaa on se. Kiitos.

Sitten siihen voittajan arvontaan. Lahjomaton satunnaisgeneraattorini arpoi minulle numeron 12. Kun laskee Ensimmäinen vuosi -kirjoituksen perässä olevia kommentteja kronologisessa järjestyksessä, niin kahdennentoista kommentin kirjoitti Jukka. Jukan suosikkikirjoitus tässä blogissa on ollut Aarre. Palkinnoksi arpaonnen napsahtamisesta hän saakin itselleen todellista aarteistoa: Nummela – erään albumin anatomia -kirjan sekä Kaivos-singlen, molemmat omistuskirjoituksella varustettuna. Onneksi olkoon!

Jukka, ilmoittaisitko yhteystietosi osoitteeseen kilpailu(@-merkki)anssikela.com, niin saadaan palkinto lähtemään matkaan.

Kommentit

  1. Arpaonni ei tällä(kään) kertaa suosinut, mutta onnittelut voittajalle! 🙂

  2. Minusta on hienoa lukea tätä blokia.Kiitos siitä! Osaat kirjoittaa humoristisesti tilanteista –> pistää välillä hymyilyttämään väkisinkin. Naurunhan pitäis kuulemma pidentää ikää. Olis tosi hienoo, jos näitä sinun kirjoituksia saa lukea jatkossakin. 🙂

  3. Voisitko Anssi jo uudistua.
    Samat hiuksesi ovat rasittavat.
    Voisitko pitää niitä joskus edes poninihännällä julkisuudessa ?

Roskapostin vuoksi vanhoista artikkeleista on kommentointi suljettu automaattisesti.