Syvä joki

| Aiheet: Internet, Jumittelu | Kirjoittaja:

Kaikkien levylaulajien luonteenpiirteisiin kuulunee jonkinasteinen narsismi. Olen viime vuosina huomannut, että minun narsismini ilmenee erityisesti oman nimen aktiivisena googlettamisena. Siinä missä muut tuijottavat itseään peilistä, minä taon anssi kelaa nettiselaimen hakukenttään. En oikein tiedä miksi.

Olen kuitenkin kantapään kautta oppinut, ettei oman nimensä perässä kannata hypätä suinpäin mihin tahansa – ainakin tiettyjä nettikeskusteluja on syytä välttää. Anonyymi nettikirjoittelu ei nimittäin esitä ihmiskuntaa mitenkään mairittelevassa valossa. Netissä on tunnetusti mahdollista purkaa omaa pahaa oloaan rääkymällä puskista rumalla äänellä näkymättömille kohteille ja monet tarttuvatkin tähän optioon enemmän kuin kernaasti.

Ukkosenjohdattimena oleminen on toisinaan kuumottavaa. Vaikka nahka kuinka parkkiintuisi, niin oikein pahansuovalle ja vihamieliselle itseään koskevalle sapiskalle ei tule koskaan täysin immuuniksi. Siksi osa nettikirjoittelusta onkin parempi jättää kokonaan noteeraamatta.

Ajattelin nyt kuitenkin tehdä poikkeuksen ja suorittaa sukelluksen pohjamutiin. Tuli nimittäin mieleen, että voisi olla hauskaa ruopata näytteitä rumimmista klönteistä tähän blogiin ja suhtautua niihin asian vaatimalla vakavuudella.

Seuraavassa siis sitaatteja sukelluksestani syvään jokeen. Jätän mainitsematta mistä ne ovat peräisin. (Kirjoitusvirheet kuitenkin säilytän.)

♠    ♠    ♠

umpikelalle: lopeta se d soinnun kokoaikainen toisto..ihmiset tykkäävät vaihtelusta. Tuotekehitys, anyone?

Tein pistokokeen: valitsin tuotannostani umpimähkään kymmenen kappaletta ja ynnäsin kuinka monasti eri soinnut esiintyvät niiden sointukierroissa. Poimin pelkästään sointujen perusäänet, en molleja ja duureja tai visaisempia käännöksiä. Tässä tulokset:

A – 55 kertaa
H – 50 kertaa
E – 41 kertaa
D – 39 kertaa
G – 34 kertaa
C – 22 kertaa
F – 21 kertaa
F# – 20 kertaa
C# – 5 kertaa
G# – 3 kertaa
Bb – 2 kertaa
D# – 0 kertaa

Syytös siitä, että käyttäisin vain pelkästään D-sointua on siis tuulesta temmattu – D on vasta neljänneksi yleisin!

Tämä analyysi osoitti kuitenkin akilleen kantapään: D#-pohjaisia sointuja ei löytynyt lainkaan. Epäkohta, johon tulevissa sävellyksissä tulee selkeästi kiinnittää huomiota.

♠    ♠    ♠

[Liittyen X Factor -esiintymiseen] Anssi oli valkoinen kuin lakana! Esiintyminen tosi maanista, ihan kuin olisi ollut aineissa. 😀

Hipiäni on senlaatuinen, että se on joko valkoinen tai punainen, ruskeaa siitä ei tule. Olen saanut punatukkaisen pigmentit äitini puolelta. Melanoomahammasta ei erityisemmin kolota, joten tyydyn olemaan myllärin värinen.

Muutamaa tuntia ennen X Factor -esitystä nautiskelin ruuaksi falafel-pyöryköitä valkosipuli-kermaviilikastikkeella ja lohkoperunoilla. Tämän jälkeen popsin takahuoneessa vielä karkkeja ja viinirypäleitä, kulautin niiden kyytipojaksi minttuteetä. Karkkikulholla tuli käytyä sen verran taajaan, ettei jonkinasteista sokerihumalatilaa voida sulkea pois. Teessä oli luultavasti hiukan kofeiinia – toisaalta vastapainoksi myös teaniinia, joka on rauhoittava aine. Siinä mömmöt, joita esityksen hetkellä jylläsi elimistössäni.

♠    ♠    ♠

Kamala rasvaletti! Tekis tuolle lookilleen jotain. Huomenta Suomessakin oli niinkuin joku ojasta löydetty. Myötähäpeä.

Myönnän lyöneeni frisyyriäni laimin.

♠    ♠    ♠

Jos Anssi eka opettelisi soittamaan ja sitten soittaisi yhdenkin enemmän kuin 3 sointua vaativan biisin niin ehkä Hänetkin nostettaisiin Suurten joukkoon…Sitä odotellessa pyyhin per**ttäni Nummela albumin kannella…

Soittamaan olen opetellut yli 30 vuoden ajan. Ehkä vielä jonain päivänä opinkin.

Edellä mainittua kymmenen kappaleen pistokoetta suorittaessani en törmännyt yhteenkään kolmen soinnun kappaleeseen. Sointuja oli huomattavasti enemmän – Mikan faijan BMW:ssäkin peräti viisi!

Kannan huolta tämän kommentin kirjoittajan hygieniasta. Nummela-albumin kannet eivät luultavasti tarjoa kovinkaan imukykyistä paperia takapuolen pyyhkimiseen. Lisäksi kansipaperi on laadultaan kovaa, peräaukon ympärille saattaa helposti tulla ikäviä haavaumia. Erityisen riittoisaakaan se ei ole, tulee kalliiksi ylläpitää intiimihygieniaa pelkästään Nummelan kansilla.

Hetkinen – ehkä tämä selittääkin albumin mahtavat myyntimäärät?

♠    ♠    ♠

Tulee mieleen IRC:issä ollut ryhmä ”tapetaan Anssi Kela ruosteisilla lusikoilla”. Kela kuulemma oli ”tyrmistynyt” tuosta ryhmästä, mutta rikosilmoitusta siitä ei olla tehty.

Kuulen tällaisesta ryhmästä nyt ensimmäistä kertaa. Olen tyrmistynyt.

♠    ♠    ♠

oon ollu yhellä Anssi Kelan keikalla ja nimmaria hakiessa puhuin Anssin kans eikä se puhunu kuin 3 sanaa ja ite puhuin sille ainaki 23 sanaa

Vaikuttaa tosiaan siltä, että käyty dialogi on ollut pahasti yksipuolinen, tätä on luonnollisesti näin jälkikäteen pahoiteltava. Lohduttaudun kuitenkin sillä, että todennäköisesti nuo lausumani kolme sanaa ovat olleet sitäkin painavampia, vuosikymmenten paineessa kiteytyneitä sanojen rubiineja.

♠    ♠    ♠

Formula 3-autoilun lopettaminen oli viisas päätös Anssilta, hänhän loukkaantuikin muutama vuosi sitten. Nyt tarvittaisiin lisää viisaita päätöksiä. Anssista saa sen vaikutelman, että hän on ollut jonkin aikaa tuuliajolla. Imago on artistille tärkeä. Omaa imagoa vahingoittavat tekijät kannattaisi karsia elämästä kovalla kädellä.

Vahvoja elämänhallinnan vinkkejä tuntemattomalta henkilöltä – kiitän näistä viisauksista.

Imago on tosiaan artistille tärkeä. Itse olen kuitenkin aina ajatellut, että elämässä saattaisi olla vielä imagoakin tärkeämpiä asioita, mm. elämä itse. Niitä annetaan jokaiselle vain yksi kappale. Ainakin minusta olisi kurjaa jättää tekemättä hauskoja ja mielenkiintoisia asioita vain siksi, etteivät ne sovi imagoon.

♠    ♠    ♠

Anssi Kela ja keskutelun taso on korkea. Mikä onkaan Anssin koulutus, laulava rallikuski. On siinä miehellä varaa nauraa kenellekään.

Kirjoittajan havainto on oikeansuuntainen, opintieni jäi tosiaankin lyhyenpuoleiseksi. Kirjoitin lukiosta M:n paperit, mutta sen jälkeen en ole käynyt kouluja, laulamistakaan ei ole tullut opiskeltua. Minulla ei ole oikeaa ammattia, kirjoittelen vain lauluja ja puuhastelen jonninjoutavuuksia.

Varaa nauruun ei totisesti ole.

♠    ♠    ♠

[Liittyen Tavastian ilmaiskeikkaan] Olihan ohjelmatoimistolla asianmukainen rahankeräyslupa haettuna ja uuden rahankeräyslain vaatima erillinen tili jonne kerätyt varat tilitetään? Mikäli ei niin maksimirangaistus lainvastaisesta rahankeräyksestä on kaksi vuotta vankeutta. Mikäli lupaa ei ole, ohjelmatoimiston keräämät 1850 euroa menetetään valtiolle. Kiitos että luvattomasta keräyksestä ilmoitettiin oikein lehdessä.

Aivan – linnaan koko sakki! Se, että tuollaista järjestetään on kaikilta muilta pois!

♠    ♠    ♠

Anssi Kela hengissä! Siinä meni sekin toivo, ettei sitä kiljukaulaa enää kuulisi tai näkisi, mutta tuolla se tuli Kampissa vastaan jonkun toisen wannabe-rämpyttäjän kanssa. Narkkareilta näyttivät molemmat.

Huhut kuolemastani ovat vahvasti vähäteltyjä.

Tunnistan kyllä tästä kuvauksesta itseni, mutta kiinnostaisi tietää kuka tuo seuralaiseni on ollut? Törmäsin joitakin aikoja sitten Kampissa Zarkus Poussaan, hän ei kuitenkaan mielestäni näytä narkkarilta.

♠    ♠    ♠

miten tommonen äänehtilä on laulaja. huh. ei hän se ole mikään laulaja rupatuuri tuurilla seillannut limppiletti kuunelkaa ja tuumailkaa.

En minä itseäni oikein laulajana pidäkään, olosuhteet ovat johdatelleet mikrofonin taakse.

Kiinnostavampaa olisi sen sijaan tietää minkälaiset olosuhteet ovat johdatelleet tämän kommentin kirjoittaneen dostojevskin näppäimistönsä ääreen?

♠    ♠    ♠

Anssi hirteen ja samoin kaikki idiootit jotka ostaa sen levyn!!!

Tässäpä ilahduttavan ponteva aloite – taiten kiteytetty mielenilmaus!

Pyöveleille tulisi ainakin töitä, hirtettäviä kun olisi pitkälti toistasataatuhatta. Huomattava piristysruiske lama-Suomen taloudelle: välillisesti hanke työllistäisi ainakin hirsipuu- ja köysielinkeinoa, hautausurakoitsijoita ja papistoa. Kaikista idiooteistakin päästäisiin!

Tarkemmin ajatellen näen tässä ehdotuksessa pelkkiä plussia. Kannatetaan.

♠    ♠    ♠

ei anssissa mitää vikaa mut vois joku sille haulikon antaa nii vois ite tehdä johtopäätöksensä mihin sitä käyttää eli suu auki vaan!

Olenkin kuullut tästä, eli esimerkiksi laukeavan tykin vierellä kannattaa avata suuta helpottaakseen korviin kohdistuvaa painetta. En tiennyt haulikonkin pamahtavan niin kovaa, että metodia kannattaa silläkin ammuttaessa käyttää. Kiitokset vinkistä!

♠    ♠    ♠

 

[Liittyen peurakolariin] Kela kolaroi jo aienmmin moottoripyörällä. Nyt autolla.

Tämä olikin ihan uutta tietoa: en tiennytkään kolaroineeni moottoripyörällä. Ettei nyt kirjoittaja vain sekoittaisi minua ja Jarno ”Paroni” Saarista?

♠    ♠    ♠

”no ei!!!”
”Hyi. Ei ole! Kauhea rimpula!”
”Hyi jestas! Kelmeä olmi se on.”
”:D”
[Vastauksia kysymykseen ”Onko Anssi Kela mielestäsi seksikäs?”]

Olen aina pitänyt itseäni varsinaisena seksin kruunaamattomana ursuksena ja erotiikan amiraalina, mutta nähtävästi on tullut luultua itsestään hiukan liikoja. Taidan tällä alueella olla enemmänkin sellainen näkymätön puurtaja.


Kommentit

 1. ”Taidan tällä alueella olla enemmänkin sellainen näkymätön puurtaja.”

  No etkä ole — makunsa kaikilla. Minä tykkään!

  Ja tykkään vastauksista noin ylipäätään ihan kybällä. Mahtavaa!

 2. vastaus viimeiseen kysymykseen raa´an vilpittömästi ja rehellisesti:Kyllä on!

 3. Hah, vai että ei Anssi muka osaa soittaa kitaraa? Kyllä nuo teikäläisen Rainbow-coverit kertoo jotain ihan muuta. Milloin muuten lisää jotain Haaveiden ilta-tyylistä soitantoa? Olis kyllä aivan mahtavaa kuulla sulta jotain proge-musaa!

  http://www.youtube.com/watch?v=b3eFSWO9PoU

  On tuo kyllä kerrassaan upea esitys ja Anssin sormet liikkuu kuin vimmattu!

 4. Johan oli oikein kuningasskeidaa noi sitaatit, oikeita superälynväläyksiä.
  Mahtavat kannanotot! Se taito monelta puuttuu, mikä sinulla Anssi on, itselleen nauraminen ja tieten tahtoen alttiiksi asettaminen!

 5. Hmm.. 😀 Mielenkiintoista! Mietityttää vaan moniko noista sanoisi saman päin naamaa.. tuskin kovin moni. Toivottavasti kommenttien laittajat joskus lukisivat hiukasen korkeatasoisemmat vastakommentit! ;D

 6. Äh, olisi pitänyt jättää lukematta! Tuli nimittäin todella paha mieli siitä, että mistään mitään tietämättömät idiootit kirjoittavat ykkösidolistani noin kammottavia asioita.

  Olet kyllä mainio, kun pystyt kääntämään tuollaisetkin mauttomuudet huumoriksi – itse en todellakaan pystyisi!

 7. Olen aina pohtinut, että mikä siinä muiden haukkumisessa viehättää, erityisesti vielä kun musiikista puhutaan.

  Itsekin tajusin joku aika sitten, että kun joku kysyy minulta, että olenko kuullut jotain tiettyä biisiä tai bändiä, vastaus tulee kun apteekin hyllyltä ”Joo, ihan paskaa” vaikkei nyt olisi tullut kuunneltuakaan. Tämän tajuttuani olen sittemin muuttanut sanomisiani ja jotain uusia artistejakin on tämän myötä tarttunut soittolistaan.

 8. Voi hyvänen aika sentään..ihan uskomattomia kommentteja! Miten voi olla..tää maailma on ihan läpimätä paikka näköjään. Mutta eipä noita lukemalla tosiaan taida kannattaa itseään kauheasti kiusata. Hirteenkin kun tässä siis joudutaan isolla porukalla,voi, voi..

  Mutta kyllä se asia vaan niin on, että meitä on tosi monta, jotka sinusta tykkää aidosti ja oikeasti. Minäkin ihan vallan kauheasti! 🙂

 9. Elämä on paljon helpompaa, jos osaa (ja uskaltaa) nauraa itselleen. Sellaisissakin tilanteissa, joissa ei välttämättä naurata.

  Muista Anssi, että meitä on monta, jotka ajattelevat sinusta yltiöpositiivisesti. Olisikin kiva, jos etsisit netistä googlehaulla pelkästään POSITIIVISIA kirjoituksia itsestäsi – kai niitäkin löytyy – ja pistäisit kommentointia sekaan. Voi olla syvä joki sekin:)

 10. Noora: Mutta kyllä se asia vaan niin on, että meitä on tosi monta, jotka sinusta tykkää aidosti ja oikeasti. Minäkin ihan vallan kauheasti! 🙂

  Laura: Muista Anssi, että meitä on monta, jotka ajattelevat sinusta yltiöpositiivisesti. Olisikin kiva, jos etsisit netistä googlehaulla pelkästään POSITIIVISIA kirjoituksia itsestäsi – kai niitäkin löytyy – ja pistäisit kommentointia sekaan. Voi olla syvä joki sekin:)

  Samaa mieltä

 11. Syvä, mutta hyvä sukellus.

  Kommenttisi kommentteihin tuottivat taas hupia, muun muassa varoitukset koskien Nummela-kansien epäkonventionaalista käyttöä.

 12. Hilkka
  26.5.2010, 21:10

  Noora: Mutta kyllä se asia vaan niin on, että meitä on tosi monta, jotka sinusta tykkää aidosti ja oikeasti. Minäkin ihan vallan kauheasti! 🙂

  Laura: Muista Anssi, että meitä on monta, jotka ajattelevat sinusta yltiöpositiivisesti. Olisikin kiva, jos etsisit netistä googlehaulla pelkästään POSITIIVISIA kirjoituksia itsestäsi – kai niitäkin löytyy – ja pistäisit kommentointia sekaan. Voi olla syvä joki sekin:)

  Samaa mieltä

  TODELLAKIN samaa mieltä!

 13. OMG, WTF, LOL, multa unohtui vastata itse asiaan, mut tässä: sinähän voisit laatia sellasen AK-paperinuken ja jokainen vois kammata ja pukea ja vaihtaa sille vaatteita, eiks ois just hyvä?

  1) lihottasin ja paiskaisin salille 2) pesisin tukan ja sävyttäsin vielä vähän punasemmaksi 3) tollaset metsästys/armeija-pusakkaanhan sut vois just tunkea, jossa olis rinnassa metson kuva, ninq sexii…ja

  (miks mä taas täällä?)

 14. Eikös Ihme kappaleen kertosäkeessä ole D#?

  G Em Hm Bb Gm Dm D# Dm D#

 15. Kyseessähän olikin näemm vain kymmenen kappaleen otos soinnuista, mikä selittää D# puuttumisen. Muutenkin tuon soinnun voisi unohtaa. Normaalivireisellä kitaralla soitettuna yksi vastenmielisimmistä soinnuista.

 16. Ilmoittaudun mukaan hirsipuuhun! Tunnustan, että olen ostanut syntisen monta levyä, joilla Anssi laulaa, soittaa ja tuottaa. Hirtettäköön minut heti ensimmäisten joukossa levylaulajan jälkeen! Huolestuttavaa tässä suunnitelmassa on se, että muusikoiden levymyynti tuppaa lähtemään nousuun ennenaikaisen hirttotuomion johdosta. Suomalaiset voisivat käydä niin vähiin, että ruotsalaiset valloittaisivat koko maan.

  >Tämä olikin ihan uutta tietoa: en tiennytkään kolaroineeni moottoripyörällä.

  Nonni, on ollut taas ihan aineissa… Tämä selittää myös sen, miksi Huomenta Suomessa oli ojasta löydetyn näköinen. Voi Anssia.

 17. Johnnyn kanssa samaa mieltä – Eb / D# hyvin vaikea sointu normivireellä!!

  Onneksi Anssilla on huumorintajua! Kommenttien perusteella kaikilla sitä ei ole (en nyt tarkoita tätä blogia) 🙂

  Tässä maassa haukkuminen tuntuu olevan helpompaa kuin kehuminen. Hyvänä esimerkkinä eilinen Euroviisu -karsinta. Ihmeellisiä ja vahingoniloisia kommentteja…

 18. voi hitsi mitä löysit laarin pohjalta…Mutta ei ole pitkään aikaan ollut näin hauskaa kun kuin noita sun kommentteja tuohon netti-skeidaan :-))

  Parasta (mutta vaikeaa) huumoria on osata kääntää tuollainen skeida voitoksi. Osasit sen hyvin – veikkaan etten itse pystyisi vastaavassa (hypoteettisessa) tilanteessa samanlaiseen suvereeniin suoritukseen….

 19. Niin se vaan on, että kaikkia ei voi miellyttää, mutta onneksi enemmistö osaa arvostaa Anssin saavutuksia. Asennevammaisuus on paha ongelma.

 20. Kelmeä Olmi ;). Kirjoitustapasi on puhdasta kissankultaa…

 21. Lainaus Suuria kuvioita -levyn ilmestymisen aikoihin käydystä keskustelusta:
  ”Ne biisithän on kaikki samalla tavalla ”laulettuja”. Aina sama ”melodia” kaikissa ”lauluissa”. Sellasta ylös-alas-ylös-alas -laulua. Eli paska.”

  ylös-alas-ylös-alas-laulua? Ilmeisesti artistin laulusuoritus kuulostaa kommentoijan korvaan hälytysajoneuvon pilliltä. Mikäs siinä.

 22. Kiitos vaan taas hervottomista nauruista Anssi. Lukisivatpa nuo alkuperäisten lausahdusten kirjoittajat kommenttisi. Tai ei sittenkään, eiväthän ne niistä ymmärtäisi yhtään mitään. Tuo Nummelan kansia paskakpaperina käyttäväkin polo varmaan vaan säntäisi huolestuneena kuormittamaan lähimmän terveyskeskuksen ruuhkautunutta päivystysvastaanottoa. Olivat nuo alkuperäistekstit kirotus vireineen sen verran korkeatasoisia hengentuotteita, että ei niiden kynäilijöille ironia mene jakeluun, ei edes sähköisen median kautta.

  Onkohan junaliikenteessä sittenkään viime talvena ollut mitään VR:n piikkiin laitettavia ongelmia? Alan epäillä että asemalaitureilla sankoin joukoin parveilleet ihmiset ovatkin olleet tätä joukkoa jota riittää joka junaan ja näemmä pirun moni jää asemallekin.

 23. Heinz-Harald N.: ”Aina sama “melodia” kaikissa “lauluissa”. Sellasta ylös-alas-ylös-alas -laulua.”

  Pitäisiköhän tehdä biisi jonka melodia menisi vain ylös-ylös-ylös-ylös-ylös… Tai alas-alas-alas-alas-alas…

  Vähän tähän tyyliin:
  http://www.youtube.com/watch?v=HZsBL4d1Eus

 24. Myös tämmöinen kommentti löytyi:

  ” Anssi Kela on näitä artisteja, jotka eivät ymmärtäneet/ymmärrä, että harva siellä aallonharjalla vuosikausia pysyy. Muutaman hitin ihme. Muistan lukeneeni jutun miehen aatoksista suurimman kultakauden aikoihin ja vaikutti olevan ”omanarvontunto” kohdallaan. Vieläköhän ajelee ostamallaan urheilu-Jaguarilla. ”

  Itse näin Anssin viimeksi liikkuvan polkupyörällä.
  Pyörän väri oli musta eli jaguaarin värit 🙂

 25. Laadukasta työtä Anssi!

  Olet ensimmäinen tietämäni julkkis, joka osaa tarkastella nk. nettiväen näkemyksiä näin analyyttisesti 🙂 Toki alkuperäisten näkemysten kontekstit ja nettiosoitteet olisivat olleet metkaa evidenssiä, mutta menee näinkin.

  Upea johdatus nettimaineen käsittelyyn.

 26. Timo: ”Vieläköhän ajelee ostamallaan urheilu-Jaguarilla.”

  Mainittakoon, että Jaguarin myin pois vuonna 2004 enkä sen jälkeen ole omistanut autoa. Toisinaan minua saattaa toki nähdä autonkin ratissa, mutta se on silloin lainakiesi – suurin osa liikkeistäni tapahtuu nykyisin polkupyörällä ja julkisilla kulkupeleillä.

  En kuitenkaan kadu sitä, että omistin Jaguarin. Se oli hieno auto, mutta aikansa kutakin. Nyt fillarointi tuntuu paremmalta.

 27. Sulla on hyvän ihmisen hymy ja tämän blogin kirjoitusten perusteella haluaisin päästä joskus juttelemaan nokatusten. Edes sen kolme sanaa.

 28. Anssi on paras 😀

  Postaukseen liittymätön kysymys, mutta onko blogin asetuksille tehty jotain kun RSS-feedi ei ole toiminut minulla sitten ”Tavastia-gallup”-kirjoituksen? Täällä ei myös enää näy sitä postausten ”tilaamis” linkkiä että voisin kokeilla uudestaan. 🙁

 29. Arvostan verbaalista lahjakkuuttasi, loistavaa 😀

 30. Moikka!

  Muistan kymmenen vuotta sitten, kun olin perheeni kanssa Kyproksella. Ostin lentoasemalta uuden levysi, kuuntelin Kyproksen lämpimässä tuulessa aamuisella lenkillä levyäsi. Puistossa, se on mukaansatempaava kappale, sinulla on tilausta. Musiikkisi on seurannut matkaani, ja monen muun.

  Iloa elämääsi

 31. Iltasanomat:
  Erilaiset henkilöhaut ovat Googlessa erittäin suosittuja. Viimeksi tällä viikolla Anssi Kela kertoi, kuinka etsii säännöllisesti itseään koskevia tietoja ja keskusteluja verkon kautta.
  😉

 32. Anssi: Tää varmaa jotenki liittyy aiheeseen joten laitan tänne linkkiä: http://www.huba.fi/teatteri/?video=huba3 Täältä päin oleva huumoriporukka teki aikoinaa Huba3 osassa koverointia susta. Biisi on nähtävissä aika alussa tulevassa musaohjelmassa. Jos tuo musiikkivideo ei ole tuttu viel nii kannattaa se katsoa, hyvällä huumorimielellä versioitu nummela levyn henkeä/lyriikoita 😀

 33. Onpas idiootteja ihmisiä olemassa paljon. Anssi, oot mahtava artisti ja taiteilija! Hyvä että osaat suhtautua paskan kirjottajiin terveellä huumorilla. Oli loistava Tavastian keikka. Kiitos siitä. Ps. Kesä Kalevi Sorsan kanssa on mahtava kirja.

  Musita että sulla on faneja! Paljon!

 34. Olen samaa mieltä jo muiden kommentoineiden kanssa – osoitat tällä(kin) jutullasi hyvää itsetuntemusta, -huumoria ja yleisesti fiksua ajattelua (samaa mieltä Hintikan kanssa!). Ei ihme että naiset tykkää ja me jätkät pidetään sinua hyvänä tyyppinä 🙂

 35. Dostojevski! 😀 Hienoa Anssi! On jo aikakin että joku tekee tämän. Ja aivan loistava idea jättää kaikki kirjoitusvirheet! Tosin siinä olisi kyllä hirveä duuni alkaa näitä älynväläyksiä korjailemaan. Kertoo aika paljon..

 36. Kiitos. Tuli kyllä niin hyvät naurut että. Huh huh, pistää oikein pyyhkimään silmäkulmia 🙂

 37. Mahtava kirjoitus. Tai lähinnä vastineesi kommenteille 😀

Roskapostin vuoksi vanhoista artikkeleista on kommentointi suljettu automaattisesti.