Tulossa Heinolaan

| Aiheet: Keikat, Musiikki | Kirjoittaja:

Pieni juhlakiertue starttaa keskiviikkona (28.9.) Heinolan WPK-talolta. Soitto alkaa klo 19, liput maksavat 15 euroa.

Olen jo pidempään odottanut malttamattomani kiertueen alkamista, tästä tulee mahtavaa. Koska liikenteessä ollaan juhlistamassa 10-vuotiasta Nummela-albumia, niin setin alkupuoliskolla keskitytään tuohon levyyn: biisilista on kaivettu vuodelta 2001, setin alku tulee olemaan kaikilla kiertueen keikoilla sama.

Kymmenen vuoden takaisen biisilistan jälkeen konsertti kuitenkin jatkuu vielä hyvän tovin. Loppukeikka onkin muodoltaan vapaampi, biisejä vaihdetaan illasta toiseen ja myös yleisön toiveita otetaan huomioon.

Toiveisiin liittyen: huutoja ei enää tulla toteuttamaan. Tähän on käytännön sanelema syy: koko bändillä on korvamonitorit painettuina syvälle kuuloelimiin, yleisön huudoista on niiden vuoksi todella vaikea saada mitään selvää. Jos kuitenkin tahdottaa vaikuttaa biisilistaan, niin siihen on kaksi tapaa:

 1. Esittäkää toiveenne ennen keikkaa netissä; joko Facebook-sivullani tai kommentoimalla tähän blogiin.
 2. Tehkää keikalle kylttejä tai lappuja, jotka näkyvät lavalle. Mitä hienommin askarreltu biisitoive, sitä varmemmin se esitetään.

Olette lämpimästi tervetulleita Heinolan WPK-talolle seuraamaan kiertueen avausta! Jos asustelette lähistöllä ja haluatte auttaa minua yleisön löytämisessä, niin jakakaa tätä kirjoitusta esim. Facebookissa. Nähdään keskiviikkona!

Kommentit

 1. Osuu ikävästi keskelle koeviikkoa ja välimatkaa on hieman niin en pääse, Nummelan keikalle olisin päässyt, mutta muille on ikäraja esteenä 🙁

 2. Haluaisin mieluiten lähettää pitkän ja perustellun käsinkirjoitetun kirjeen siitä, miksi toivomani kappale täytyisi soittaa. Pistäisin vielä komiat postimerkit korostamaan kirjeeni tärkeyttä.

  Tämä ei kuitenkaan taida olla mahdollista.

 3. Onko keikalla ikärajaa? Nummelaan olisin päässyt ja tällekkin luultavasti saattaisin päästä, ellei tuo ikäräja tule taas tielle 🙂

 4. Minuakin kiinnostaisi, että onko tuolle keikalle ikärajaa?
  Toivottavasti ei, Nummelaan olin tulossa, mutta tämä olisi lähempänäkin.

 5. Onhan tulossa keikkaraportteja?

  Itsehän toivon Beatlesia ja/tai Youngia ja uskon toiveeni käyvän myös toteen 🙂

 6. Kyltti. <3

  Onpas hyviä uutisia tuon setin suhteen. Mietinkin jo, että aika köyhäksi jää setti, jos vain Nummelan aikaisissa tunnelmissa mennään. Ei siinäkään mitään vikaa ois, jos ei ois jo hemmoteltu pilalle noin kymmenen vuoden verran.

  Mitenkäs muuten se maininta, että lipun lunastaneet saavat jonkun koodin, jolla saa keikkatallenteen ladattua nettikaupasta? Vai mitenkä-se-nyt-oli? Pitäiskö sitä jotenkin mainostaa tai tarkentaa lisää?

 7. Saako keikkatallenteen ostaa, jos ei ole pääsyt paikalle?

 8. Veikkaisin, että Heinolan keikka on ikärajaton, en kuitenkaan ole täysin varma. Kannattaa tsekata asia suoraan WPK-talolta, linkki on ylempänä postauksessani.

  En ole myöskään vielä varma siitä, saadaanko Heinolan keikasta tallennetta. Tämä kun tuli keikkakalenteriin aika äkkiä, en tiedä onko äänityskalusto tulossa matkaan. Tiedustelen asiaa huomenna. Jos äänitetään, niin päivitän infoa kirjoitukseen.

  Joka tapauksessa sitten kun äänityksiä alkaa tulla, niin niitä saa tietysti normaalisti ostaa Musiikkipuodista. Keikalle saapuneet saavat latauskoodin ja biisinsä ilmaiseksi, muut joutuvat pulittamaan.

 9. Ihan kiva, ettei huutoja enää vastaanoteta! Mä jäin liki aina alakynteen niissä huudoissa silloin harvoin, kun kehtasin jotain huutaa.

  Mä raapustankin sitten jo tähän toiveeni, kun en kerkiä enkä osaa mitään hienoja lappusia tehdä. Mun lappusillani ei edes ansaittaisi kuin joku itkuvirsi vaan, niin taitava olen..En nimittäin osaa taitavasti tehdä muuta kuin kauppalappuja ja lääkekortteja, mutta niitä ei kai Heinolassakaan kelpuuteta..Eli mun toiveeni: Karhun elämää, Kaivos ja Mies ja meri. Jos tuli liikaa toivetta tuossa, niin Karhun elämää olisi se ykköstoive! Ja pyydän ottamaan huomioon toiveita puntaroidessa, että me tullaan sentään Riihimäeltä asti sinne! 😉

 10. Heinolassa voitaisiin kajauttaa ilmoille Nolla! Kelpo biisi, josta löytyy historian havinaa.

 11. Tervehdys,

  Heinolan WPK-talon konsertit ovat ikärajattomia!
  Eli myöskään ei ole anniskelua, mutta tarjollahan on loistavaa musaa!

  Tervetuloa!

 12. Tulossa ollaan, lippu ostettu tänään.
  Jos vielä jonkun kyltin saisi väsättyä niin hyvä.
  1972 olisi kyllä mahtava kuulla.

 13. Tulossa myös! Karhunelämää olisi mukava kuulla!!

 14. Hei, en valitettavasti keikalle pääse, mutta on muuta asiaa. Tahdon Anssi kiittää sinua. Olet osaltasi ollut isona tekijänä elämäni pelastamisessa. Sanoituksesi ovat todella auttaneet minua osaltaan nousemaan masennuksen ja alkoholismin suosta. Kiitos. Kiitos niin paljon! Kuinka voisin koskaan anoa tarpeeksi kiitos ihmiseltä, joka auttoi pelastamaan minut..?

 15. Heinolassa kuultiin nämä kappaleet (aakkosjärjetyksessä):

  1972
  Aamu
  Faijan haamu
  Harhaa
  Kaivos
  Kaksi sisarta
  Karhun elämää
  Karhusaari
  Kaunotar ja Basisti
  Kissanpäivät
  Laulu petetyille
  Mikan faijan BMW
  Milla
  Miten sydämet toimii? (uuden kappaleen ensiesitys)
  Mitä tapahtuu?
  Murhaballadi
  Nummela
  Puistossa
  Rakkaus on murhaa
  Rock-unelma
  Rva Ruusunen
  Sormus
  Viimeinen yö (uuden kappaleen ensiesitys)

 16. Pakko vielä hehkuttaa eilistä kiertueenne aloituskonserttia!! Uudet kappaleet tosi hienoja, pidin erityisesti ”Viimeisestä yöstä”!Entistä malttamattomana odotan sitten kaikkien muidenkin uusien kappaleiden julkaisemista! Komppaan muuten Lauraa; musiikilla ja erityisesti sinun teksteilläsi, on ollut todella merkittävä, jopa terapoittava vaikutus tämän joskus niin vaikean elämän keskellä! Kiitos Sinulle ja bändillesi!! Nyt kun vielä pääsee taas livenä teitä kuulemaan ja näkemään, elämä on kuitenkin aika ihanaa!! 🙂

 17. Mahtava konsertti, johon kannatti tulla kauempaakin.
  Hienoa oli kuulla livenä ensimmäistä kertaa, ja vielä eturivistä!

 18. Miten sydämet toimii – paras Anssin biisi vuosiin!

 19. Tuli vielä mieleen kysyä, että olisiko mahdollista järjestää vielä lisää (mielellään ikärajattomia) konsertteja. Itse voisin lähteä kauaskin Espoosta keikalle, kun en Heinolaan päässyt.

 20. Päivänvaloon on vuotanut niin paljon uutta materiaalia, että ainakin meikäläinen odottaa jo uutta levyä malttamattomana.

  ”Mitä tapahtuu?” on muuten mainio biisi! Toivottavasti siitä julkaistaan tulevaisuudessa myös studioversio; jos ei päädy levylle, niin toivottavasti ainakin Musiikkikauppaan.

Roskapostin vuoksi vanhoista artikkeleista on kommentointi suljettu automaattisesti.