Audiomuisto Heinolasta

| Aiheet: Keikat, Musiikki | Kirjoittaja:

Heinolassa viimeviikkoiseen konserttiimme osallistuneet kuulijat saivat lippupisteessä kouraansa pienen lapun. Tuossa lapussa oli numerosarja ja tämän saitin osoite. Kuten välispiikissäni valistin, niin kyseessä oli latauskoodi, joka oikeuttaa pieneen audiomuistoon tuolta keikalta.

Nyt tuo palkinto keikalle tulemisesta on vihdoin lunastettavissa: Kaksi sisarta äänitettynä Heinolan WPK-talolla 28.9.2011. Voit kuunnella näytteen tämän sivun oikean yläkulman soittimesta.

Lataa ilmainen kappale näin:

  1. Mene osoitteeseen www.equaldreams.com/anssikela
  2. Oranssissa yläpalkissa lukee Lunasta latauskoodi. Klikkaa sitä.
  3. Syötä keikalta saamasi koodi. Klikkaa Käytä latauskoodi -nappulaa.
  4. Klikkaa Lataa-nappulaa. Voit valita joko mp3- tai FLAC-muotoisen tiedoston.
  5. Avaa lataamasi kappale koneesi musiikkiohjelmalla ja palaa muistoissasi Heinolan tunnelmiin!

Voit ladata kappaleesi ilman rekisteröitymistä Equal Dreamsin palveluun. Rekisteröityminen on kuitenkin suositeltavaa, sillä rekisteröityneenä käyttäjänä lataamasi kappaleet säilyvät omassa ED-musiikkikirjastossasi, josta voit tarvittaessa ladata ne uudestaan.

Suosittelen samalla tutustumaan myös kaupan muihin tuotteisiin: Musiikkipuodistani saa erikoisuuksia, joita ei ole tarjolla missään muualla. Muistutan myös Unicef-kampanjasta: 14.10. asti jokaisen kaupastani ostetun biisin myyntivoitto tilitetään Unicefin hyväksi. Lue kampanjasta lisää täältä.

Kaksi sisarta -kappaleen Heinolaversion saa luonnollisesti ladata, vaikkei olisi keikalle päässytkään. Silloin se kuitenkin maksaa yhden euron – keikoillani käyvät siis säästävät selvää rahaa!

Lisää livebiisejä tulee ensi viikonlopun Helsingin ja Mikkelin keikkojen jälkeen.