Suora lähetys tänään klo 20

| Aiheet: Videot | Kirjoittaja:

Lisäys: haastattelu lähetettiin suorana 17. tammikuuta. Tallenne on kokonaisuudesaan katsottavissa täällä.

Tänään klo 20 saan mieluisan vieraan, kun Pekka Haavisto saapuu keskustelemaan kanssani. Turinointimme nähdään suorana striimauksena tällä paikalla. Koska katselijoita tulee luultavasti/toivottavasti olemaan melkoisesti, niin pitääksemme tämän saitin pystyssä täältä tullaan lähetyksen ajaksi karsimaan pois kaikki muu. Joten tänään klo 19.30 eteenpäin tämä sivusto tulee olemaan muilta osin suljettu, vain keskustelumme katseleminen onnistuu.

Tämän sivun lisäksi lähetystä voi seurata myös näissä osoitteissa:

Voit lähettää Pekalle ennakkoon kysymyksiä kommentoimalla joko tätä tai edellistä postaustani. Jos haluat osallistua keskusteluun suoran lähetyksen aikana, niin se onnistuu yllä olevan Facebook-linkin kautta: esitä kysymyksesi/kommenttisi Pekan fb-sivulla pyörivän keskustelumme alle.

Ohjelma jää katsottavaksi myös suoran lähetyksen jälkeen.

Kommentit

 1. Kaupungista maalle muuttaneena ja uuden harrastuksen löytäneenä haluaisin tiedustella Pekka Haaviston suhtautumista metsästykseen. Onko moisella toiminnalla hänen mielestään sijaa Vihreässä Suomessa?

 2. Pekalta haluaisin tietää, että mitkä syyt ratkaisivat aikoinaan siviilipalveluksen suorittamisen asepalveluksen sijaan. Entä mitä mieltä siitä mielikuvasta, että jatkossa valtiomme puolustamisen hoitaisi palkka-armeija?

 3. Ottaisitko esille ssamelaisten aseman yhteiskunnassa?
  Suomenruotsalaisten jalkoihin jää monesti tämän alkuperäiskansan vaatimukset. Suomessa puhutaan kolmea eri saamelaiskieltä – se jos jokin on arvokasta kulttuuria.

 4. Minustakin olisi mielenkiintoista kuulla mitä Haavisto ajattelee vihreänä metsästyksestä. Myös mielipide saamenkielen tämänhetkisestä asemasta Suomessa verrattuna esim. ruotsinkielen ”toisen kotimaisen” asemaan kiinnostaa.

  t: pohjoisessa nelikielisessä kunnassa asuva, jonka kielistä yksikään ei ole ruotsi.

 5. Osaa kysymyksistä ei parissa tunnissa ehditty käsitellä. Itse asiassa metsästyskysymys olisi kiinnostanut minuakin, mutta jostain syystä se ei vain hypännyt sopivassa kohdassa silmään kysymyslistalta.

  Saamelaisasiastahan lähetyksessä oli jonkin verran puhetta, kielen asemaa ei kuitenkaan taidettu käsitellä.

Roskapostin vuoksi vanhoista artikkeleista on kommentointi suljettu automaattisesti.