Elosalamointia Hyvinkäällä

| Aiheet: Yhteisö | Kirjoittaja:

Target: Hyvinkää, Elojuhlat, Anssi Kela. Joo mä tiedän soitto on luvattu aloittaa 22.30 ja sen verran kello jo on ja olen vasta matkalla kohteeseen. Vauhti on sen mukainen, kaasu pohjaan ja kohti unelmaa. Pimeydessä rävähtelee luonnon oma valo show, elosalamointi valaisee synkkää taivalta. Toivon löytäväni perille Hyvinkäällä en muista ennen käyneeni. Lopulta tutun näköinen auto, olen siis kohteessa.
image

Juoksujalkaa lipunmyyntiin, sieltä kuulen jo soittoa. Suuntaan sisälle ja pujottelen väkijoukon läpi kohti lavaa ja screenillä näkyy hyvin mitä lavalla tapahtuu. Aluksi jään sivummalle, mutta heti tilaisuuden tullen raivaan tieni eturiviin. Lava on iso ja mahdollistaa liikkumisen loistavasti, ainakin näin yleisöstä käsin nähtynä. On ilahduttavaa nähdä Anssin lavapompintaa. Esiintyminen on todella tyylikästä, siis niin rock!!!
image

Salamointi öiseillä tähtitaivaalla siis jatkuu täällä Hyvinkäällä sisätiloissa Anssin ja bändinsä toimesta.
Cool

Heittäydyn musiikin vietäväksi ja nautin. Seuraavassa kuvassa tilanne päällä ja yleisössä oleileva saa oivan esimerkin mihin muunmuassa näitä kitarateknikoita(?) tarvitaan. Arvostan, ovat olennainen osa mahdollistamassa keikan sujumista kaikinpuolin.

Mies paikallaan

Keikan loputtua tilaisuuden juontaja meinaa seota sukkiinsa ylistäessään A.Kelaa & yhtyettään: ”Anssi kela, mitä teki Anssi Kela räjäytti potin!!!” Tästä on niin helppo olla samaa mieltä.

Jään vielä hetkeksi muutaman muun fanin kanssa jutustelemaan ja selviää et keikan aloitus oli myöhästynyt vartin, eli en missannut niin paljon tästä mahtavuudesta, kuin aluksi luulin. Biisilistan näin joo, oisin voinu kuvata, mut ei en sitten kuvannut tuota. Eli joku muu kertokoon biisit ja niiden esitysjärjestyksen, aika lailla tutun kaavan mukaan mentiin ja ah niin loistokkaasti. Muuta mainittavaa: Anssi merkkinen vesisuihku, kättelyt, Tuomaksen käsi lipassa BMW:n kyytiin astuttaessa, yleisön huudatusta, Anssi:”kuka on pelannut jalkapalloa? Kenellä on jalka paskana? Samat kädet nousee”… Ja jos tästä jäi jotain epäselväksi, tule hyvä ihminen tsekkaamaan Anssin seuraava keikka niin tiiät sitten mistä puhutaan. Suosittelen lämpimästi.