ANSSI AJAA FORMULA KOLMOSISSA

Toukokuu 2004

Ehtymätön innostus autoja ja etenkin formuloita kohtaan on vienyt Anssin takaisin formula 3 -auton rattiin. Tarkoitus on olla lähtöruudussa, kun starttivalot syttyvät ensi viikonloppuna 15.5. Alastaron radalla ja jatkaa samoissa merkeissä kisaten Suomen parhaiden kanssa kauden loppuun asti.

Anssin talli on edelleen Koiranen Bros. ja tiimikaverina jatkaa autoileva Apulanta-rumpali Sipe Santapukki. Pääväriltään mustat Koirasten Dallara F394 -merkkiset autot purettiin talven aikana osiin ja saatiin kasatuiksi ennen viime perjantain (7.5.) ensimmäisiä testiajoja. Aitoon formulatyyliin autoon tehdään vielä lisää säätöjä ensimmäisen kisaviikonlopun jälkeen. Testikilometrit tulevat jäämään vähiin, mutta ainakin Anssin ajokki tuntuisi olevan jo kisakunnossa.

Myös Anssi on täydessä kisakunnossa. Viimekeväinen ulosajo ei enää kummittele häiritsevästi mielessä eikä selässä, vaan levylaulaja sanoo nauttivansa ajamisharrastuksestaan paljon. Kilpailemaan pääseminen on jo suuri saavutus ja sen jälkeen Anssin tavoitteena on lähinnä voittaa itsensä formula-autoilun saralla.

www.koiranenbros.net