ANSSI KOTIKAUPUNGIN TÄHTENÄ

2.1.2008

Tammikuussa TV2:lla alkaa uusi lauantai-iltojen musiikkiviihdesarja, Kotikaupungin tähdet, jossa Suomen kärkiartistit esittelevät kotiseutuaan ja astuvat estradille laulamaan pienen kisailun merkeissä. Anssi edustaa kunniakkaasti Vihdin Nummelaa.

Kukin solisti on valmistellut ohjelmaa varten musiikkiesityksen yhdessä kotiseutunsa harrastajaryhmän kanssa. Luvassa on ainutlaatuisia yhdistelmiä laulutulkintaa ja vaikkapa tanssi-, teatteri-, kuoro- tai sirkusesitystä. Jokaisessa jaksossa toisiaan vastaan kisaavat kahden paikkakunnan joukkueet, joista studioyleisö valitsee voittajan. Ohjelman juontaa ulkomaankirjeenvaihtajana tunnettu Erkki Toivanen.

Kotikaupungin tähtiä nähdään TV2:lla 5.1. alkaen seitsemänä lauantaina klo 19.10-20.00. Anssi ja Nummela päästetään vauhtiin 9.2. esitettävässä jaksossa, jossa he yrittävät laulaa suohon Virve Rostin ja Vantaan. Anssi on mukana myös sarjan viimeisen osan päätösgaalassa. Muita kotikaupunkien tähtiä ovat mm. Katri Ylander, Veeti Kallio, Kaija Koo, Jorma Kääriäinen ja Zarkus Poussa.