VANHAN FOORUMIN PALUU

26.10.2007

Anssikela.comin jo legendaksi muodostunut vanha foorumi on tehnyt paluun arkiston muodossa. Viisi vuotta sitten suljettu alkuperäinen foorumi poistettiin yllättäen kesällä click2music.fi-sivuilta ja sen pelättiin kadonneen lopullisesti. Nyt kaikki voivat huokaista helpotuksesta – rakas vanha foorumimme on visusti tallessa.

Lokakuussa 2001 Anssin nettisivuja uudistettiin ja suosittu kysymys/vastaus -palsta muutettiin artistin toiveesta keskustelufoorumiksi. Nummelan keväällä julkaisseen levylaulajan ja hänen kuulijoidensa välinen kyselytunti kehittyi uudelle tasolle, ihan oikeiksi keskusteluiksi. Foorumin vakioporukka järjesti kokoontumisajoja myös keikoilla. Lokakuussa 2002 foorumi jouduttiin sulkemaan teknisten ongelmien vuoksi ja keskustelu siirtyi nykyiselle foorumille. Vanha foorumi oli käytössä vain reilun vuoden, mutta sinne ehdittiin kirjoittaa 21 334 viestiä eli keskimäärin 55 viestiä päivässä. Riehakasta menoa!

Tästä eteenpäin vanha foorumi löytyy anssikela.comin Arkisto-osiosta, jonne myös kysymys/vastaus-palsta on säilötty. Ulkoasu ei ole enää ennallaan, samoin esimerkiksi hymiöt ja tekstimuotoilut on jätetty pois teknisistä syistä. Jokainen viesti on kuitenkin luettavissa.

Tervetuloa anssikela.comin hurjaan nuoruuteen!