Juhlikaamme Jäähallissa

| Aiheet: Keikat | Kirjoittaja:

Siitä on jo 30 vuotta, kun tein ensimmäiset biisini ja aloin keikkailla silloisen yhtyeeni basistina. Tällaista vuosirengasta on syytä juhlistaa oikein olan takaa: niinpä esiinnyn bändini kanssa Helsingin Jäähallissa 6.5. suuressa 30 vuotta Kelaa -konsertissa. Luvassa on hyvin erityinen ilta, jonka aikana käydään uraani läpi Karhun elämästä Mikan faijan BMW:hen ja Millasta Levottomaan tyttöön.

Tämä on samalla kolme vuosikymmentä vaalitun unelman toteutuminen: vuonna 1987 olin samassa hallissa katsomassa Deep Purplea. Suurta sankariani, Ritchie Blackmorea, katsoessani haaveilin pääsystä samalle lavalle. Nyt tuokin ympyrä vihdoin sulkeutuu. Joskus unelmien toteutumiseen saattaa mennä 30 vuotta.

Liput ovat nyt myynnissä. Liity juhlaväkeen ja käy hakemassa pääsylippusi osoitteesta Ticketmaster.fi. Lippujen hinnat alk. 37 euroa. Konsertti on ikärajaton.

Kommentit

  1. En aikaisemmin juuri arvostanu sinun musiikkia, mutta tietty nöyryys on tehnyt sinusta yhden spotifyn suosikki artististeistani. Ihan loistavaa musiikkia! Jatka samaan malliin!

  2. Anssi olet aivan loistava muusikko. Suorastaan nero. Yhtään vähättelemättä noita muita niissä haastetehtävissä, niin kyllähän sinä vedät aina pisimmän korren. Loistavaa työtä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.