3000 kommenttia

| Tagit: , | Aiheet: Jumittelu | Kirjoittaja:

Ohhoh. Olen ollut huolimaton enkä ole pitänyt silmällä kommenttilaskuria. Niinpä merkittävä rajapyykin ylitys on jäänyt huomaamatta: tämän blogin kirjoituksia on kommentoitu jo yli 3000 kertaa.

Jouduinkin pläräämään kirjoituksianne jonkin aikaa taaksepäin selvittääkseni kuka kirjoitti legendaarisen kommentin numero 3000. Lopulta syyllinen löytyi: kyseessä on eräs blogin aktiivisimmista kommentaattoreista, Heinz-Harald N. Juhlakommentti oli Heinz-Haraldin 24. tammikuuta Arno Poeg -kirjoitukseen liittämä linkitys lyömättömään Üllar Jörbergin musiikkivideoon – joka lähtikin allekirjoittaneen ruokataloudessa välittömästi voimasoittoon.

Kolmastuhannes kommentti osui hyvin lähelle blogin yksivuotispäivää. Koska sen yhteydessä tulikin jo puitua blogin tilaa statistiikan valossa aivan kylliksi, niin jätetään tällä kertaa näihin rajapyykkeihin yleensä liittynyt tilastokatsaus väliin.

Palkintoa ei kuitenkaan passata: Heinz-Harald N. saa palkinnoksi Aukio-albumin sekä Rokkikaupan promohyllystä mukaan tarttuneen Them Crooked Vultures -yhtyeen levyn. Ilmoitatko Heinz-Harald yhteystietosi osoitteeseen kilpailu(@-merkki)anssikela.com, niin pistän taas postin asialle. Onnittelut hyvästä suorituksesta!

Taidanpa kuitenkin ensin kuunnella itse tuon Them Crooked Vulturesin levyn, se kun ei ole muoveissakaan… Toivottavasti Heinz-Haraldia ei haittaa, että palkintolevy on vähän käytetty.


Kommentit

 1. Heinz-Haraldin kommentteja näkyykin ympäri sivustoa. Ihan ansaittu palkinto mielestäni! 🙂

 2. Onnittelut voittajalle!

  Sivusto asiaa näin offtopic aiheena:
  Kokeilin ipod touchilla eli iphonea vastaavalla laitteella käydä tätä sivustoa katsomassa, mutta sivu ei skaalaudu oikealla tavalla tälle vermeelle. Onkohan tuollekkin laitteelle mahdollista saada yhteensopivuutta tämän sivun kanssa? Sillä laitteel nyt harvemmin täällä käyn mutta kuitenki aattelin kysyä.

 3. Jumaleissön! Viimeksi olen muistaakseni voittanut punaiset sukkahousut ala-asteen pikkujouluissa. Tämä lämmittää.

 4. Onnea voittaneelle!!!
  Kyllä jo taisi olla aikakin voittaa 🙂

 5. Korjaus edelliseen: viimeisin voitto on hirvipeijaisten arpajaisista, jossa onnetar helli minua ”Lohjan Konehuolto Oy” -logolla varustetulla t-paidalla. Sitä kateuden määrää, kun tuon vetää ylleen ja patsastelee paikallisessa baaritiskillä.

Roskapostin vuoksi vanhoista artikkeleista on kommentointi suljettu automaattisesti.