Poimintoja Martin-haasteesta, osa 2

| Aiheet: Musiikki, Videot | Kirjoittaja:

Martin-haaste etenee. Kilpailuvideoita on tällä hetkellä 136. Suosituin kappale on ollut Tyhmä kuu, josta on tehty jo 29 versiota. Kakkossijan jakavat Piirrä minuun tie sekä Nostalgiaa (kummastakin 19 versiota), neljäntenä on Viimeinen yö (15 versiota).

Koska 136 videon katsominen käy jo työstä, niin nostan jälleen esiin kymmenen omaa suositustani. Haluan korostaa, että tämä ei ole top 10 -lista — nämä ovat vain esimerkkejä onnistuneista tulkinnoista. Seuraavalla kerralla esittelen kymmenen muuta versiota. Edelliset suositukseni löydät täältä.

Videot ovat alla siinä järjestyksessä, missä ne on ilmoitettu viralliselle Martin-haaste -kilpailusivulle. Kyseessä ei siis ole paremmuus-, vaan numerojärjestys.

Kuuntele seuraavat esitykset, ne ovat sen arvoisia. Saatat tehdä löytöjä. Jos näin käy, niin jaathan löytösi myös muille.

#7

#19

#34

#50

#70

#78

#83

#91

#106

#130